Classic Ayurveda Bio Csicseriborsó liszt
Liszt mindenhez
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Liszt mindenhez
A csicseriborsó lisztet az india konyhában nagyon gyakran használják: a zöldséggolyó, a csicseriborsó tésztában sült zöldségek (Pakora), a lepénykenyér és az édességek (Laddhu) közismert különlegességek, amelyeket ebből készítenek.
Sütéshez és főzéshez. Pakora-hoz, Samosa-hoz, szószok sűrítéséhez és édességekhez.
Márka: | Classic Ayurveda |
---|---|
Adagolási forma: | Élelmiszer |
Táplálkozási típusok: | Vegán |
Allergén - Mentes: | Laktózmentes |
Terméktulajdonságok: | Bio-minősített, Vegán |
Ayurveda terméktípusok: | Lisztek |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Classic Ayurveda Bio Csicseriborsó liszt
1,0 az 5 csillagból
5 csillag | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 csillag | | 0 | (0%) |
3 csillag | | 0 | (0%) |
2 csillag | | 0 | (0%) |
1 csillag | | 1 | (100%) |
1 értékelés
- Még nincs vélemény.