Classic Ayurveda Bio Mung-Dal - egész
Zöld Bio Mungóbab
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Egy indiai klasszikus
A mungóbabot Indiában szinte az összes étel gazdagításához használják. A vegetáriánusok számára tápláló növényi fehérjeforrás. Könnyű emészthetősége miatt Indiában az egyik legfontosabb alapanyag. Tökéletes Dal- és curry ételek elkészítéséhez. A mungóbab, rizzsel és fűszerekkel kombinálva adja a klasszikus „Kitchari” -t, amelyet diétás ételként is alkalmaznak a Panchakarma gyógymódokban. A Classic Ayurveda által kínált mungóbab a rajasthan-i bio gazdálkodásból származik.
Márka: | Classic Ayurveda |
---|---|
Adagolási forma: | Élelmiszer |
Táplálkozási típusok: | Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes, Laktózmentes |
Allergén - Mentes: | Gluténmentes, Laktózmentes |
Terméktulajdonságok: | Bio-minősített, Vegán, Vegetáriánus |
Ayurveda terméktípusok: | Élelmiszer |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!