Újra üzletünkben: Vemma Premix kedvezményes áron

2016. június 06., hétfő

Újra üzletünkben: Vemma Premix kedvezményes áron

A Vemma az USA-ban a legtöbbet eladott folyékony étrendkiegészítő. És most üzletünkben is, kedvezményes áron újra elérhető.

A Vemma név egy mozaikszó

  • V itamine (vitamin)
  • E ssentielle (esszenciális)
  • M ineralien (ásványi anyagok)
  • M angostan (mangosztán)
  • A loe vera (aloe vera)

Ez a folyékony prémium étrendkiegészítő a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően magas biológia hasznosulással rendelekezik. 12 esszenciális vitamint és több, mint 65, növényből nyert ásványi anyagot, mangosztánt, aloe verát és koffeinmentes zöld teát tartalmaz. Ez az összetétel által négy kanálnyi elegenedő a napi mikrotápanyag, vitamin, stb szükségletek nagy részének lefedésére.
A Vemma emellett glutén-, szója- és laktózmentes. Ezen túlmenően, szándékosan mesterséges édesítőszer, színezék és ízanyag mentes, valamint a csomagolás is BPA mentes.
Most nézzük meg a Vemma néhány összetevőjét közelebbről:

Mi a mangosztán?

Sokan nem is tudják mi is a mangosztán. Neve a maláj nyelvből származik és a trópusi fa ehető gyümölcsét jelenti, amely Délkelet-Ázsiában nő. A fa gyümölcse egy Superfood, mivel antioxidánsokban gazdag. Ázsiában nagyon hosszú ideje használják a népi gyógyászatban. Különösen, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságai miatt értékelik nagyra. Ennek oka a gyümölcsben található másodlagos növényi anyagok, mint a polifenolok és xantonok. Különösen az utóbbi egy fontos természetes antioxidáns. Az összes ismert xantonforrás közül a mangosztán az egyik leggazdagabb.
Az egyedi kivonási folyamatnak köszönhetően a Vemma lé az egész gyümölcsből, beleértve a héjat is (polifenolokban gazdag), nyert. Ezáltal a kinyert lé összetevőkben rendkívül gazdag.

Miért tartalmaz aloe verát?

Az aloe verát a gyógynövények királynőjének tartják. Már több ezer évvel ezelőtt is gyógyítási célokra használták. Az aloe vera gélszerűen megtartja a vizet, amelyben közel 200 különböző hatóanyag található. Ez teszi ezt a növényt annyira hatékonnyá, mint egy gyógynövény. A kozmetikai is felfedezte előnyös tulajdonságait, de szájon át is fogyasztható.

Miért tartalmaz koffeinmentes zöld teát?

A zöld teát Ázsiában nagyra értékelik. Számos vizsgálat kimutatta egészségtámogató és antioxidatív hatását. Nem minden ember reagál egyformán a koffeinra, sokan érzékenyek rá, ezért hagyta ki szándékosan a Vemma a termékből.