NaturaSlim

A NaturaSlim termékek hatékony és természetes támogatást nyújtanak súlykontroll esetén.

NaturaSlim: 1 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Természeten tiszta:

  • Termékeink természetesek, nem tartalmaznak tartósítószereket és aszpartámmentesek. Nyersanyagaink nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat és GMO-mentesek. Nyersanyagaink 100% -át, amennyiben rendelkezésre áll, Ausztriából szerezzük be.

Optimális biológiai hasznosulás:

  • Legmagasabb tisztaságú és minőségi termékek, rejtett adalékanyagok nélkül. A termékekhez felhasznált nyersanyagok a szervezetben könnyen felszívódó formában vannak jelen. A kiváló biológiai hasznosulás előfeltétele az optimális hatásnak.

Természetes alapú:

  • Tartósítószerek vagy kémiai stabilizátorok nélkül.

Jól ismert gyümölcsök és növények:

  • Számos termék, Európában és a világ más részén is, jótékony tulajdonságairól jól ismert gyümölcsöt és növényt tartalmaz. Ilyen például az F blokk fügekaktusza, az Észak-Amerikából származó kaktusz növény, a C-Bock Garcinia cambogia gyümölcse, amely Indiában és Dél-Ázsiában széles körben elterjedt, vagy az F-Burn guarana növénye, az Amazonas-medencéből származó kúszónövény.

Természetes eredetű édesítőszer:

  • A shakekhez steviát alkalmazunk. A stevia egy természetes eredetű édesítőszer - a Stevia rebaudiana növényből készül. A stevia szinte kalóriamentes és mindazok számára ideális, akik egészségesen és kalóriaszegényen szeretnének étkezni. A stevia nem befolyásolja a vércukorszintet, ezért az egészségtudatos fogyasztók mellett tökéletesen alkalmas cukorbetegek számára is.