Naturya Bio lucuma por
A lucuma fa gyümölcseiből
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
A lucuma porral teljesen természetes módon édesítheti az ételeket, finom diós-karamellás íze pedig különleges ízélményt nyújt. Ennek a pornak az előállításához a lucuma fa gyümölcseit széna alatt tárolják a keserű anyagok lebontása és a gyümölcs megpuhulása érdekében. A gyümölcshús továbbra is kemény marad de a gondos feldolgozás után végül finom porrá alakul, amely tökéletesen megfelel a hagyományos édesítőszerek alternatívájaként.
Fogyasztási javaslat:
A por ideális sütéshez, természetes édesítőszerként vagy öntetként. A lucuma port ízlés szerint felhasználhatjuk különböző ételek készítéséhez.
"Kozmikus kakaótorta" receptjavaslat:
Hozzávalók:
- 250 g szezámmag
- 250 g Naturya kakaóbab
- 200 g Naturya Lucuma por
- 90 g kókuszvirágcukor
- 250 ml víz
- 2 avokádó
- 30 g Naturya kakaópor
- 2 evőkanál agavé szirup
- 250 g szezonális gyümölcs
Elkészítés:
Tortaalap:
- Darálja meg a szezámmagot egy botmixerrel, majd tegye egy nagy tálba.
- Őrölje meg a kakaóbabokat is a botmixerrel, majd adja hozzá a port a szezámmagokhoz.
- Adja hozzá a lucuma port és a kókuszvirág cukrot a keverékhez, és keverje őket jól össze.
- Adjon hozzá vizet, és keverje az egészet süteménytészta állagúvá.
- Öntse át egy tortaformába, és tegye hűtőbe 3 órára.
Máz a tortához:
- Hámozza meg az avokádót, majd a kakaóporral és az agavésziruppal turmixolja krémesre.
- Vonja be a tortát ezzel a krémmel, majd ízlés szerint díszítse szezonális gyümölcsökkel.
Márka: | Naturya |
---|---|
Adagolási forma: | Por |
Táplálkozási típusok: | Vegán, Gluténmentes |
Allergén - Mentes: | Gluténmentes |
Terméktulajdonságok: | Bio-minősített, Vegán |
Ayurveda terméktípusok: | Szupefoodok, Cukrok és Édesítőszerek |
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!