Sanuus Better Living NOODLES Gourmet Bio Sárgarépaliszt tönkölybúzával
Alacsony százalékú szénhidrát
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Sütőipari termékekhez, húsételekhez, levesekhez, szószokhoz és vegán termékekhez egyaránt felhasználható.
A biológiai zöldségpor és a gabonaliszt nagyszerű kombinációja.
Elkészítés:
Rozmaringos fahéjas sárgarépás nokedli
3 tojás, 250 g sárgarépaliszt, 40 ml szénsavban dús ásványvíz, 1 csipet só, 2 sárgarépa, 2 evőkanál kókuszolaj, 2 szár rozmaring, 1 teáskanál fahéj, 1 teáskanál só, 1 csipet bors
A nokedli tésztához keverje össze a lisztet a tojással és az ásványvízzel.
Tegye fel a sós vizet forrni. Amikor felforrt elkezdheti a nokedli szaggatását a tésztából. Amikor feljött a víz tetejére, meg is főtt, így le is lehet szűrni.
A sárgarépát hámozza meg és reszelje durvára. A rozmaringot pedig vágja finom apróra.
Egy serpenyőben kókuszolajon pirítsa le a sárgarépát, majd ízesítse a finomra vágott rozmaringgal, fahéjjal, borssal és sóval.
Forgassa bele a nokedlit és már tálalhatja is.
Megjegyzés:
60% rostot tartalmaz, így ideális a rostok gazdagítására.
Márka: | Sanuus Better Living |
---|---|
Adagolási forma: | Por |
Terméktulajdonságok: | Bio-minősített |
Ayurveda terméktípusok: | Lisztek |
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!