nu3 Organic Rice Protein, 200 g
Minden esszenciális aminosavat tartalmaz
4.360 Ft
(21.800 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val
Tulajdonságok és előnyök
- 80%-os fehérjetartalommal
- Alacsony cukortartalmú és vegán
- Mesterséges aroma mentes
-
Vegán -
Vegetáriánus -
Laktózmentes
Cikkszám: nu3-20863, EAN: 4260593957464
Leírás
A nu3 bio rizsből készült fehérjepor természetesen hisztaminmentes. 80%-os fehérjetartalmával és minden esszenciális aminosavával optimálisan támogatja a mindennapi életben. 100 grammonként mindössze 0,5 g természetes cukrot tartalmaz, és kiváló rostforrás. A tejsavófehérje vegán alternatívájaként teljesen mesterséges adalékanyag mentes. A speciális gyártási eljárás 8%-ról 80%-ra növeli a rizs fehérjetartalmát. A por semleges ízű, turmixokhoz, shake-ekhez és sós ételekhez alkalmas.
Fogyasztási javaslat: Egy adaghoz egyszerűen keverjen el 15-20 g port 200 ml vízzel.
| Márka: | nu3 |
|---|---|
| Táplálkozási típusok: | Vegán, Vegetáriánus, Laktózmentes |
| Allergén - Mentes: | Laktózmentes |
| Terméktípus: | Shake, Spiru-Tein és fehérje |
| Terméktulajdonságok: | Aszpartám mentes, Vegán, Vegetáriánus, Zselatin nélkül, Színezék nélkül, Tartósítószer nélkül, Aromanyag nélkül, Hozzáadott cukor nélkül |
| Tárolási útmutató: | szobahőmérsékleten tárolandó, fénytől védett helyen tárolandó |
| Nyomokban tartalmazhat: | A - Glutén, C - Tojás, E - Földimogyoró, G - Tej, N - Szezámmag, P - Csillagfürt |
| Megfelelő: | Izom |
| Fehérje típus: | Növényi fehérje |
| Gyártó: | nu3 GmbH, Brückenstrasse 5, 10179, Berlin, Németország, www.nu3.de |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Összetevők
100 % rizsfehérje izolátum[1]
- bio
Tápérték
| Tápérték | / 100 g |
|---|---|
| energia tartalom / energia | 1721 / 411 kj / kcal |
| zsír | 6,1 g |
| ebből telített zsírsavak | 1,7 g |
| szénhidrát | 1,9 g |
| ebből cukor | <0,5 g |
| | 83,4 g |
| só | <0,25 g |