Rólunk

Feel better. Feel complete. Repeat.

Ez a mottó, amely mellett elköteleztük magunkat. 2006 óta. Ebben az évben nyitotta meg virtuális kapuit a VitalAbo. A VitalAbo volt egyébként a 2010 óta hivatalosan is létező niceshops Group első online üzlete.

Akkoriban a Niceshops cégalapítója, Roland Fink és anyósa, Cilly személyesen dolgozták fel a megrendeléseket, valamint csomagolták be és adták fel azokat. Azóta sok minden történt. A magas követelmények azonban változatlanok maradtak: a VitalAbo üzletben kizárólag kiváló minőségű termékeket kínálunk, hogy 100 százalékban megfelelhessünk vásárlónk bizalmának.

Évek óta tesztelt és folyamatosan optimalizált: A jó közérzet üzlete

A VitalAbo egy One-Stop-Shop a vitális életstílushoz, valamint mindenre kiterjedően támogatja a jóllétet. Nálunk ismert és elismert gyártók, valamint fiatal, innovatív márkák találkoznak, így eredményezve egy változatos és átgondolt termékkínálatot. Kiváló minőségű étrendkiegészítők, sporttáplálékok, diétás és fitnesstermékek, valamint vitaminok széles választékát kínáljuk A-tól Z-ig. Kínálatunkban számos vegán termék is megtalálható az Ön egyéni igényeinek megfelelően. Egyszerűen fogalmazva: támaszkodjon a legjobbra, és fedezze fel, milyen könnyű lehet a legjobbat kihozni magából!

Sok éves tapasztalatunkat VitalAbo magazinunk is tükrözi: több mint 400 (szóval: négyszáz!) érdekes és informatív blog várja a sport, egészség, tápanyagok, vitaminok, trendek és még sok más témakörében!

Ismerjen meg új ötleteket, know-how-t és inspirációkat: Magazinok

Szenvedélyünk? Ügyfélszolgálat!

Az idő értékes, ezért mindent megtettünk annak érdekében, hogy a VitalAbo üzletben a lehető legzökkenőmentesebben vásárolhasson. Online üzletünkben egy egyszerű rendelési folyamattal találkozhat, amely pillanatok alatt teljesíti kívánságait. A gyors és egyszerű kiszállítással biztonságosan átveheti megrendeléseit otthon.

Nálunk szabadon választhat számos biztonságos fizetési mód közül - egyszerű és kényelmes. Nincs stressz, nincsenek akadályok.

Kérdése, kérése vagy egyéb aggálya van? Elkötelezett és hozzáértő ügyfélszolgálatunk e-mailben bármikor az Ön rendelkezésére áll. Szeretne visszajelzést adni? Igen? Örülünk neki! Mindig nyitottak és hálásak vagyunk a fejlesztési javaslatokért. Csak így lehet további fejlődést elérni. Mi a VitalAbo üzletnél egyszerűen nem szeretünk egy helyben állni.

A név mindent elmond: Kényeztesse magát a VitalAbo(nnement) segítségével

A VitalAbo előfizetés számos előnyt biztosít a kiválasztott termékekkel. Ez megkönnyíti mindennapjait, mert Ön dönti el, mikor és milyen gyakran van szüksége a termékekre. A legjobb rész? Kedvenc termékeit olcsóbban kapja meg, minimális rendelési mennyiség nélkül! Csak az előfizetést kell megfizetnie, szállítási költség nélkül. Az előfizetést bármikor ingyenesen lemondhatja, illetve a fizetést kívánsága szerint intézheti. Így kézben tarthatja a költségvetését, és több ideje marad az élet igazán fontos dolgaira.