Dr. Ewald Töth® Fény-Kvantum Natúrtermékek

Holisztikus alapkutatáson alapuló bázistermékek

Termékek a tudatosságért

Dr. med. Ewald Töth egyedülálló holisztikus filozófiája az ember fizikai, szellemi és lelki jóllétével foglalkozik. Az emberi szervezet komplex folyamatai saját kontextusukban ismertek és értelmesen kapcsolódnak egymáshoz.

Dr. med. Ewald Töth az emberek kisérője, aki segít és tanácsot ad a jólléthez.

Dr. med. Ewald Töth® bázikus minőségi termékeivel a hagyományos és klasszikus európai orvostudomány területének ismereteivel és tapasztalataival lesz gazdagabb.

Vásárlás kategóriák szerint

Dr. Ewald Töth®: 33 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Dr. med. Ewald Töth - Egy élet az emberek jólétéért

Dr. med. Ewald Töth életének feladata, hogy az embereket a fizikai, mentális és szellemi jólét felé vezető útra irányítsa és elkísérje azon. Már élete korai szakaszában megtanulta, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amelyek fontosak számára. Így már fiatal korában kialakult a vágya az emberek segítésére.

Dr. med. Ewald Töth orvostudományi tanulmányai előtt gyógymasszőrként végzett. Tevékenységét a badeni fürdőközpontban gyakorolta, megismerte az emberi testet, és érzékelte a betegségeket és az energiaellátottság hatásait a szervezetben. Később kiterjesztette szakértelmét az akupunktúra és az akupresszúra területén is, és egyre inkább felismerte a psziché óriási befolyását az emberi szervezetre.

A lélek, a psziché, a gondolatiság és a spiritualitás közötti kapcsolatok jobb megismerése érdekében abszolvált Dr. med. Schmiedecker tananyagából, aki dr. med. Franz Xaver Mayr, a híres FX Mayr-kurzus alapítója. Ezenkívül a lábfej-reflexológia terápiával egészítette ki képességeit, így orvosi tanulmányai végén nemcsak sok gyakorlati tapasztalattal, de számos további képzéssel is rendelkezett.

Szakorvosi képzésként aneszteziológia és intenzív terápia szakon végzett, ezután pedig sikeres vizsgát tett a fájdalomcsillapítás terén(a fájdalom kikapcsolása) akupunktúrával a sebészeti beavatkozásoknál. Először csak mosolyogtak rajta, ám hamarosan lenyűgöző eredményei nagy szakmai elismerésre tettek szert. Így lett Dr. med. Töth végül 13 részleg konzíliumi orvosa akupunktúrás terápia esetén.

Ebben az időben lehetősége nyílt a pszichoterápia és a hipnózis területén is tapasztalatokat szerezni, így az orvosi beavatkozások után hamarosan narkózis helyett hipnózist alkalmazott. Később úgy döntött, hogy általános orvosként megnyitja saját praxisát. Így valamennyi gyógyászati ágban aktív lehet, és holisztikus orvosi eljárást kínálhat betegei számára.

Ma Dr. med. Ewald Töth holisztikus orvos, aki nemcsak a klasszikus hagyományos orvostudományt és természetes gyógymódokat hirdeti, hanem bevonja a szabályozást, a pszichoterápiát, az érzelmeket, az emocionalitást, a szellemiséget, a spiritualitást is gyógyító folyamataiba.

Természetesen a termékek teljes mértékben magukban foglalják ezt az egyedülálló filozófiát, amely az embert egészként, fizikai, szellemi és lelki lényként jelenítik meg.

A jólét négy pillére

 • Természetgyógyászat: Dr. med. Töth nagy jelentőséget tulajdonít az emberek öngyógyító erejéhez való hozzáféréshez, és a természet terápiás koncepciókba való integrálásának. Ez az alapja holisztikus orvosi praxisának, kutatásának és oktatásának.
 • Tudatosság: Az egészséges társadalmi élet figyelmet és tudatosságot követel meg. Elengedhetetlen a környezettel való kapcsolatok fontosságának felismerése és megismerése.
 • Érzelmi menedzsment: Dr. med. Töth állítása szerint azok az érzelmek, amelyeknek nem engednek utat vagy elnyomnak, a szervekbe telepednek és végül nem kívánt biokémiai folyamatokat indítanak el, ami szerves problémákhoz és betegségekhez vezet. Érzelmi menedzsment koncepciójával hatékony eszközökkel kommunikál a sikeres energiamenedzsmentért.
 • Kvantum gyógyászati kutatások: Ez az új orvostudomány a fizikát az orvostudománnyal kombinálja, így az összetett és egymással összefüggő folyamatok és funkciók az emberi szervezetben jobban megérthetők és később holisztikusan kezelhetők lesznek.

Az élet 7 fiziológiai alapja

E hét alap nélkül egyetlen élet sem alakulhat ki vagy nem folytatható. Ezek érzékeny, összekapcsolt és kölcsönösen feltételes szimbiózisokat képeznek. Egységes működésük nemcsak az emberi élet alapja, hanem az emberi jólété is.

 • Fény - az élet energetikai lényege
 • Víz - élő és esszenciális életelixír
 • Sók - létfontosságú elemek
 • Ásványi anyagok - a nélkülözhetetlen segítők
 • Mikroorganizmusok - milieu alapok
 • Anyagcsere - energianyerés és átalakulás
 • Idegek - koordináció és ellenőrzés

A sav-bázis egyensúly

A biotóp szó biológiailag összekapcsolt egységet jelent. Ebben az értelemben az ember biotópnak is tekinthető. Ebben az emberi biotópban a pH-érték meghatározó szerepet játszik az emberi szervezet funkcióiban. Egy sav-bázis egyensúly (pH 7-8) az alapja a szervezet folyamatainak.

A fény-kvantum elv

A Nap bolygórendszerünk középpontja, és a bolygó életének alapvető feltétele. Jelentős hatással van életünkre, amely megőrzi az élet és a környezeti folyamatokat.