Sponser® Sport Food - innováció Svájcból

Sponser® Sport Food - innováció Svájcból

A híres svájci sporttáplálkozási márka, a Sponser Sport Food nemcsak a sporttáplálékok és az étrendkiegészítők széles választékát jelenti. Sokkal inkább a tudással, valamint a termékekkel kapcsolatos ismeretekkel és tanulmányokkal próbálja meggyőzni a vásárlóit. Néhány terméket, különböző sportágakkal foglalkozó atlétával együtt teszteltek - a szívre és a keringésre gyakorolt hatásukat -, hogy az egyes atléták ne csak csúcsteljesítményt érjenek el, hanem minden sportoló számára kiváló minőségű termékeket biztosítsanak.

Azonban ez a különleges sporttáplálék korántsem csak versenysportolók számára alkalmas, hanem mindenki számára, aki kiváló minőségű alapanyagokat keres. A jól kidolgozott termékek a specifikus leírásnak és a tartalmazott összetevőknek köszönhetően tökéletesek minden sportolási aktivitás kiegészítéseként. Annyit el kell mondani, hogy egy ilyen széles választék esetén gyakran nehéz dönteni, és a megfelelő kiegészítőket kiválasztani a teljesítmény és a sportág szintjéhez. Ezért is mutatjuk be röviden az állóképességi és az erőnléti edzés legnagyobb területeit.

Állóképességi és gyorsasági sportok

Egy bizonyos intenzitás, egy bizonyos sebesség lehető leghosszabb ideig történő fenntartása, valamint a lehető leggyorsabb regeneráció a fizikai terhelés után - ezt jelenti az állóképességi edzés. A cél természetesen az alapkészségek fejlesztése, és ideális esetben a gyorsabb és hosszabb távú futás. Nem szabad feladni. Azonban egy bizonyos ponttól kezdve a test már nem képes önmagáról gondoskodni, ezért segédeszközökre van szüksége ahhoz, hogy képes legyen elérni a kitűzött célokat és emellett megfelelő gondozást biztosítson.

Az állóképességi edzés előtt ajánlott a raktárak feltöltése. A szénhidrátban gazdag étkezés gondoskodik a megfelelő energiaszintről. Ehhez tökéletes választás a Sponser által gyártott Power Porridge. A termék alapja a kiváló minőségű zabpehely és a tejsavófehérje, mindössze 3 perc alatt elkészíthető.

Kiegészítésként edzés előtt a speciálisan kifejlesztett Carbo Loader is bevehető. Előre maximalizálja a glikogénraktárakat a következő állóképességi terheléshez. Ezáltal szénhidrátokat és elektrolitokat vihet be a terhelés megkezdése előtt, puffadt érzet nélkül.

Természetesen nem hiányozhat a megfelelő szomjoltó sem. Ehhez ajánljuk a Competition port, amely egy savmentes, hipotóniás készítmény, a legnagyobb energiaigényhez tervezve. A test sportolás közben, a fizikai terhelés során vizet és fontos ásványi anyagokat veszít. A por támogatja a szervezet rehidratálását és további gondoskodást biztosít.

Alternatívaként használható az Elektrolytes tabletta is. Ez egy Zero-Carb készítmény, amely nátrium, magnézium, kalcium, klorid és kálium elektrolitokból áll, valamint ideális magas intenzitás esetén is.

Végül, de nem utolsósorban, az edzés utáni megfelelő regeneráció és relaxáció a legfontosabb pont. Ez nem csak jó ételekből, nyújtásból és pihentető alvásból áll - a megfelelő kiegészítő is nagyon fontos, hogy a következő edzést teljes erővel kezdhesse meg. Ehhez nagyon ajánlott a Recovery Drink fogyasztása. A speciálisan kifejlesztett ital rövid és hosszú láncú szénhidrátokból áll, amelyek a terhelés után optimálisan töltik fel a glikogénraktárakat. Kazeint is tartalmaz, ami felgyorsítja az izmok regenerálódását.

Erőnléti edzés

Kevés testzsír és lenyűgöző test - ki nem álmodik arról, és vágyakozik azután, hogy úgy nézzen ki, mint Schwarzenegger? Viccet félretéve - őszintén, sajnos erre nincs egy mágikus képlet. Az álomtest eléréséhez keményen és kitartóan kell edzeni! Azonban minden ember különböző, ahogy az edzésük is. Testtudatra, valamint a megfelelő kiegészítőkre van szükség, amely támogatást nyújt a fizikai terhelés során. Ki ne ismerné? Fehérje shake, sportruházat és már kezdődhet is az edzés. Azonban minden nap más és más, így a fizikai állapot is változik. Bemutatunk néhány, a Sponser által gyártott kiegészítőt, amelyek minden nap a lehető legnagyobb támogatást nyújtják az erőnléti edzés során.

Az optimális erőnléti edzéshez, az edzés megkezdése előtt a Pre-Workout-Booster terméket ajánljuk. Multi-komponensű komplexumának köszönhetően növeli a véráramlást, ezáltal minden edzésből a legtöbbet hozhatja ki. Kiegészítésként használhatja az Amino 12500 ampullákat. Minden sporttáskában elfér, és antikatabolikus hatásának köszönhetően biztosítja az izmok optimális védelmét az edzés során.

Hosszabb edzések esetén nem hiányozhat a snack sem. Itt érdemes megemlíteni a finom Cereal Energy Plus Bar szeletet. Egy kiváló minőségű gabonaszelet, amely MCT-t és L-karnitint tartalmaz.

Végül jöjjön a regenerációs szakasz az egészséges izomépítésért, valamint a maximum erőkifejtés támogatásához a következő edzésen. A Recover Shake különösen alkalmas, mivel a benne található szénhidrátok segítségével feltölti az energiaraktárakat. Ezenkívül a kiváló minőségű fehérje támogatja a regenerációt és az izomtömeg építését és fenntartását. Alternatívaként használhatja a Multi Protein terméket is, amely a többkomponensű fehérjekészítménynek és a magas kazeintartalomnak köszönhetően éjszakai fehérjeként ismert, valamint sokoldalú felhasználást biztosít.

Általános tippek:

  1. Hallgasson a testére!
  2. Ne essen túlzásokba, ez az edzés egyik legfontosabb pontja.
  3. Kezdje lassan, és növelje folyamatosan!
  4. Először a fő izomcsoportokat - láb,hát és mellkas - dolgoztassa meg.
  5. A jó és pihentető alvás fontos az izomépítés és a regeneráció szempontjából
  6. A türelem és a következetesség hozzátartozik minden edzéshez.
  7. Soha ne felejtse el és hagyja ki a bemelegítést!