Hawlik Polyporus kivonat + por kapszula

Nagyon magas biológiai hasznosulás

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Hawlik Bio Polyporus kivonat + por kapszula
Leírás

A gomba teljes termőtestéből nyert kivonatának és porának keveréke ez a termék, amely a kivonatból származó biológiailag hasznosuló poliszacharidokat egyesíti a tiszta gombaporral az eredeti formájában.

A polyporus termékekhez gombákat termesztenek, finoman szárítják, majd a gombát, azaz az egész termőtestet a legfinomabban őrlik. (Shellbroken eljárás*). A kivonathoz a hagyományos kínai orvoslás által elismert és szabadalmaztatott extrakciós eljárással oldják ki a poliszacharidokat a teljes termőtest kitinvázából és ezáltal a szervezet számára könnyebben elérhetővé válik.
A Hawlik Polyporus termékeket már régóta nagyra értékelik

Polyporus umbellatus

A Polyporus umbellatus​ vagy más néven tüskegomba vadon Németországban is terem. Egy ismeretlen, ehető gomba, Ázsiában nagyra értékelik, hatékony biovitálanyag tartalma miatt!

A Polyporus felelős összetevőiként az A és B polipropiléterek mellett az acetosyringont és a 3,4-dihidroxi-benzaldehidet is definiálták. Ezek a hatóanyago bioaktív összetevőként tűnnek fel a haj újranövésében, bár ez a mechanizmus még mindig nem bizonyított.

A tüskegomba jelentős mennyiségű kalciumot, káliumot, vasat tartalmaz, ehhez képest a nátrium mennyisége viszonylag kevés. Ezenkívül a mangán, cink és réz nyomelemek is gazdagítják a gombát.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 x 2 kapszula bő folyadékkal bevéve.

* A Shellbroken egy különleges, szuperfinom őrlési eljárás, amely növeli gyógygombatermékek biológiai hatékonyságát. Az őrlés során az egész termőtestet felhasználják.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Táplálkozási típusok: Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Polyporus kivonat + por kapszula