Hawlik

Az első cég Európában, amely a gyógygomba termékeket az AGROLAB minőségi pecsétjével láthatta el. A már 35 éve tartó bio gombákkal folytatott, szorgalmas munka eredménye a mai minőség.

Vásárlás kategóriák szerint

Hawlik: 67 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Hawlik minőségmenedzsment

Európában az első vállalatként láthattuk el a gyógygomba termékeket az AGROLAB laboratóriumi csoport minőségi pecsétjével. A termékeknek extrém szigorú feltételeknek kell megfelelni, amelyeket rendszeresen ellenőriznek. Az AGROLAB laboratóriumi csoport  független, akkreditált és tanúsított. Szigorú, német élelmiszeri törvényeknek megfelelően vizsgálják termékeinket. Minden egyes ételt ellenőriznek. Az AGROLAB folyamatosan, több, mint 500 peszticidre, nehézfémekre és mikrobiológiára teszteli a termékeket. Az összes gombapor DNS-tesztnek van kitéve. Ez biztosítja azt, hogy valóban a meghatározott gombaféle került feldolgozásra.A minőségi pecsét igazolja a vitálgomba termékek magas minőségét és tisztaságát. Minden évben mintegy 500.000 Eurót biztosítunk minőségbiztosításra, kutatásra és fejlesztésre. A minőségi gyógygomba termékekeinket méltányos áron kínáljuk, így egyre nagyobb számú elégedett ügyfélel gazdagodunk. Ide tartoznak orvosok, gyógyászok és gyógyszertárak. A privát ügyfelek száma is egyre nő. A végfelhasználók száma összesen mintegy 100.000 fő. Németországban, a nyers termékeken egy országosan elismert laboratórium ismét szigorú minőségi ellenőrzést végez. Ez újból megerősíti, hogy a termékek 100%-ban megfelelnek a német élelmiszer-törvényeknek. Ezt a vizsgálatot az AGROLAB laboratóriumi csoportból a független laboratórium, Németországban akkreditált  LUFA-ITL végzi.  A vitálgomba - nyers termékeket ezután egy, a legújabb technológiával felszerelt németországi gyógyszeripari vállalat kapszulázza és tablettázza.

A gyógygombák gyártásának és forgalmazásának felelősségével teljesen tisztában vagyunk, ezért ilyen szigorú a minőségmenedzsmentünk. A legjobb minőséget kínáljuk, tisztességes árakon. Ügyfeleink pedig hűséggel jutalmazzák. A bizalom, 30 éve változatlan. Tény, hogy a legmagasabb minőséget és az ügyfél-barát árakat optimális szolgáltatás övezi - mint például gyors szállítás és szakértői tanácsadás - ez szerves része a vállalati filozófiánknak, és oka is sikereinknek. Nagyon rövid idő alatt váltunk vezető vitálgomba termelőkké.