Kulau Sea Veggies - Bio Nori alga pelyhek

Nori vörös alga - pelyhek

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Vitanu Bio-Konjak-Tészta
Vitanu Bio-Konjak-Tagliatelle
Vitanu Bio-Konjak-Rizs
Leírás

A Sea Veggies egy vadon termő bio zöldség.

Az algák nagy kulináris potenciállal rendelkeznek, mind a csúcsgasztronómiában, mind a hobbi konyhában. A vízi növények a rengeteg ehető algával és az egészen különleges íz által nagyon sokoldalúak, emellett rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaznak. A magas jódtartalom miatt az algák csak mérsékelten fogyaszthatók.

A Nori vörös alga kissé porózus, levél alakú és lila színű, magas ballasztanyag- és fehérjetartalom, valamint alacsony zsírtartalom és cukormentesség jellemzi.

  • A KULAU Nori algák frissen a tengerből, Argentínából, az Atlanti-óceán partjai előtti biológiai vad tenyészetből származnak.
  • Az algákat 40 °C-on levegőn szárítják.

Elkészítés:
A nori pelyheket először meg kell mosni, majd 20 percig vízben áztatni. Majd alapos öblítés után felhasználható saláta feltétként, levesben vagy akár rántottában is.

Megjegyzés:

  • Nedves állapotban súlya 6-szorosára nő.
  • Jódban természetesen gazdag. Túlzott jódbevitel esetén pajzsmirigy zavarok léphetnek fel. Így az ajánlott átlagos napi mennyiséget - 0,2 mg jód - ne lépje túl.
  • Az algák fehér foltjai természetes tengeri sómaradékok.
Márka: Kulau
Adagolási forma: Élelmiszer
Táplálkozási típusok: Cukormentes
Terméktulajdonságok: Bio-minősített, Cukor nélkül
Egyéb vitálanyagok: Algák
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Kulau Sea Veggies - Bio Nori alga pelyhek