Life Light Étrend-kiegészítők

A LIFE LIGHT 1993 óta az egyik leghíresebb ortomolekuláris mikrotápanyag-szolgáltató, sokéves tapasztalattal és széleskörű szakértelemmel. Az osztrák vállalatot a legmagasabb igények jellemzik a nyersanyagminőség és a minőségbiztosítás területén, és egyedi termékeket kínál a legkülönfélébb igények kielégítésére.

Vásárlás kategóriák szerint

Life Light: 151 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Life Light - Középpontban az ember

Az ember és az életörömével kapcsolatos törekvések állnak a Life Light filozófiájának középpontjában. A vállalat 1993 óta arra törekszik, hogy minőségi mikrotápanyagok fejlesztése és előállítása által segítse az embereket életkedvük javításában. Az osztrák vállalat nagy jelentőséget tulajdonít a teljesen önálló és felelősségteljes működésnek. Abszolút észlelhető a Life Light egyedülálló termékein, hogy a lehető legmagasabb minőségi előírásoknak felelnek meg, és minden vonalon meggyőzőek.

A kompetencia és a tudományos elkötelezettség a Life Light termékek legmagasabb minőségének garantálása. Emellett a Life Light termékek minősége a következő pilléreken alapul:

 • Kifogástalan nyersanyagok alkalmazása
 • Természetes alapanyagok felhasználása
 • Átfogó minőségellenőrzés
 • Kíméletes feldolgozás

A Life Light céget a kezdetek óta a folyamatos növekedés jellemzi, így ma már kiterjedt hálózattal rendelkezik, azaz a rendelkezésre álló ismeretek és struktúrák jóval meghaladják a szokásos gyártási kompetenciát. Így a Life Light saját tápanyag-készítmények fejlesztésével és széleskörű szakértelmével támogatja az orvosi szakértői csoportot is. A Life Light folyamatosan késztetést érez új mikrotápanyagok kifejlesztésére, ezért minden területen olyan termékeket kínál, amelyek a tudomány jelenlegi állapotának felelnek meg.

Egyedülálló minőségi igény

A felhasznált nyersanyagok tisztaságának és természetességének megőrzése a cél. Mivel a fenntarthatóság és a természet erőforrásainak megőrzése is rendkívül fontos szerepet játszik a vállalatnál, így a különleges készítményekhez a védett kolostor kertekből vagy a biológiai legelőkből származó hazai gyógynövényeket és növényeket alkalmazzák elsősorban. Ezeket gondosan karbantartják és óvatosan takarítják be, ezáltal megfelelnek a Life Light magas minőségi szinvonalának.

A Life Light kivételesen magas minőségi színvonalának biztosításához olyan biztonsági rendszert vezetett be, amely messze túlmutat az előírt, törvényes ellenőrzéseken. A nyersanyagok átvételétől kezdve az egyes készítmények gyártásán keresztül az összes gyártási lépést teljes mértékben dokumentálni kell. Így a Life Light az ügyfelek számára a lehető legnagyobb átláthatóságot és a kiváló minőségű termékek megszerzésének bizonyosságát kínálja. Termékeinek magas színvonala miatt az Life Light a következő pecséteket is magáénak tudhatja:

 • Német állami Bio-pecsét
 • EU-Bio-Pecsét
 • Diétás élelmiszerek

A tudás továbbadása a jobb életminőség érdekében

A Life Light számára a tudás megosztása ugyanolyan fontos, mint az egyedülálló étrendkiegészítők gyártása. A holisztikus egészségügyi platform a FORUM VIA SANITAS által nyújt a Life Light lehetőséget a tudás átadására. A fórum középpontjában az ortomolekuláris mikrotápanyagok, a gombák és a gyógynövények állnak az emberek jólétének segítségét szolgálva. A szolgáltatások közé tartoznak még:

 • Tudásportál a tápanyagokról kereskedelmi kiadványokkal és gyakorlati tippekkel
 • A tanulmányok lefolytatása
 • Különböző rendezvények, például szakkongresszusok és szakértői szemináriumok megrendezése
 • A szakértők és az érdekelt felek szakmai cseréjére szolgáló hálózat fenntartása

Így a Life Light holisztikus megközelítést kínál az emberi jólét témájához, és különböző módon támogatja benne az embereket.