Maharishi Ayurveda Triphala pro, 90 kapszula
A tradíció és az innováció tökéletes szimbiózisa
20.697 Ft 23.090 Ft -10%
(344.950 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val
Tulajdonságok és előnyök
- 10 baktériumtörzset tartalmaz
- Haritaki, Amalaki és Bibhitaki
- Sokoldalú felhasználás
Cikkszám: XAY-MAH-14600043, EAN: 9120044691208
Leírás
A Dr. Wolfgang Schachinger által kifejlesztett Triphala Pro a hagyományos Triphala formulát ötvözi 10 válogatott baktériumtörzs és biotin gondosan kiegyensúlyozott keverékével. A gyógynövényes összetevők és a modern tudomány egyedülálló kombinációja teszi a Triphala Pro készítményt a tudatos étrend sokoldalú társává. A Haritaki, Amalaki és Bibhitaki (Triphala) keverékét kiváló minőségű mikroorganizmusok és biotin egészítik ki, amelyek harmonikusan kombinálódnak. Ideális a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Márka: | Maharishi Ayurveda |
---|---|
Adagolási forma: | Kapszula |
Alkalmazás ideje: | Este |
Terméktípus: | Növényi kivonatok |
Kinek?: | Speciálisan nők számára, Speciálisan férfiak számára |
Tárolási útmutató: | szobahőmérsékleten tárolandó, száraz helyen tárolandó, fénytől védett helyen tárolandó |
Megfelelő: | Máj és tisztítás |
Gyártó: | Maharishi Ayurveda GmbH, Reiting 4, 4682, Geboltskirchen, Ausztria, www.ayurvedashop.at |
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Összetevők
triphala[1] (Terminalia chebula (Haritaki)), Emblica officinalis[1], Terminalia belerica (bibhitaki), hidroxi-propil-metil-cellulóz[2], baktérium keverék[3], biotin
- ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
- növényi kapszulahéj
- 10 tudományosan tesztelt baktériumtörzs, legalább 10 milliárd életképes csírával a töltés időpontjában
Összetevők
Összetevők | napi adag (3 kapszula) |
---|---|
triphala | 1.602 mg |
Terminalia chebula (Haritaki) | 627 mg |
Emblica officinalis (amalaki) | 627 mg |
Terminalia belerica (bibhitaki) | 348 mg |
biotin | 7,6 µg |
baktérium keverék | 200 mg |
Bifidobacterium infantis | |
Bifidobacterium lactis | |
Enterococcus faecium | |
Lactobacillus brevis | |
lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus | |
Lactococcus lactis | |
Lactobacillus Acidophilus | |
Lactobacillus casei | |
Lactobacillus plantarum | |
Lactobacillus rhamnosus |