Allergy Research Group termékek

Tapasztalat már 1979 óta

Az Allergy Research Group már több, mint 35 éve fejleszt legmagasabb minőségű és tisztaságú étrendkiegészítőket.

Eredetileg Dr. Stephen Levine az oxidálószerek / antioxidánsok területén folytatott forradalmi munkájával kezdődött. Számos olyan termék fejlődött ki ezáltal, amelyek elsősorban hipoallergének, így rengeteg érzékeny ember számára váltak alkalmassá. Megkísérelték a termékeket a búzától, a kukoricától, az élesztőtől, a gluténtól, a szójától, a tejtermékektől, a tojástól, a halaktól és héjas állatoktól, valamint a diótól és mogyorótól mentesíteni.

Folyamatos minőségellenőrzések és laboratóriumi vizsgálatok garantálják a lehető legtisztább nyersanyagokat és összetevőket. Már 1979 óta ragaszkodnak elvükhöz, azaz lehetőleg tiszta és természetes összetevők alkalmazása az alacsony allergia potenciál elérése érdekében.

Kategóriák:

Allergy Research Group: 192 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák