Protein Pancake Receptek

Izomépítésnél sokan fehérje porokat alkalmaznak, hisz nem olyan költséges és gyorsan fogyasztható. A fehérjeporoknak rengeteg, gyorsan és egyszerűen elkészíthető alternatívája létezik már. Most egy ilyen terméket mutatunk be:

IronMaxx Vaníliás Protein Palacsinta

Első hallásra sok munkával jár. Ez azonban közel sem igaz. Az IronMaxx kész keverékéből egyszerűen és egy pillanat alatt készíthet fehérje palacsintát. Semmi másra nincs szükség, mint a kész IronMaxx keverékre, egy kevés vízre, egy tálra, egy habverőre és egy serpenyőre.

Összetevők

Nézzük csak a palacsinta összetevőit. Fehérjetartalma kiemelkedően magas, 68 %. Egy adag (50 g) termék 34 g fehérjét tartalmaz, amely különböző fehérjékből áll: tejsavó fehérje, kalcium-kazeinát, tojásfehérje és szójafehérje. Ez változatos aminosavprofilt mutat.

Ezenkívül egy adag termék 8,3 g szénhidrátot és 2,4 gramm zsírt tartalmaz.

50 g termékből négy-öt kis palacsintát lehet készíteni.

Elkészítés:

  1. Keverjen össze 50 g IronMaxx Vaníliás Portein Palacsinta keveréket 150 ml hideg vízzel egy tálban egy habverő segítségével. Alternatív módon, shakerrel is összerázható. Igaz, ez gyorsabb, viszont relatív sok tészta marad a shakerben.
  2. A masszát süsse aranybarnára egy serpenyőben. Ne felejtse el megfordítani. Fontos: Sütését zsiradék felhasználása nélkül javasoljuk, ami teflon serpenyőben problémamentesen megoldható. Amennyiben nincs ilyen serpenyője, süsse zsiradékkal, különben a tészta beleragad és elég.

Protein Palacsinta Alap recept

Egy olyan alaprecept, amely mindazok számára tökéletes, akiknek kicsit több idejük van. Sokféleképpen ízesíthető - például kókusszal, banánnal, áfonyával, mézzel - mindenkinek a saját ízlése szerint.

Hozzávalók:

  • 3 tojás fehérjéje
  • ½ mérőkanál fehérje por
  • ¼ csésze túró
  • ¼ csésze nyers zab

Elkészítés

  1. A hozzávalókat habverő segítségével egy tálban keverje sima tésztává.
  2. Forró serpenyőben kevés zsíradékkal süsse a palacsintát aranybarnára.
  3. Majd süsse a palacsinta másik oldalát is aranybarnára.
  4. Tálalja ízlés szerint és élvezze.