Dr. Ehrenberger Naturprodukte

Dr. med. Michael Ehrenberger már fiatal orvosként felismerte, mennyire fontos a természet és a gyógyászat közötti kölcsönhatás. Ezen ismeretek, valamint több éves tapasztalat alapján különleges odaadással létrejött a "Dr. Ehrenberger Naturprodukte" - egyedülálló és természetes étrendkiegészítő termékcsalád.

Minden termék gyártása és feldolgozása Ausztriában Dél-Burgenlandban történik. A kapszulákat technikai berendezések nélkül, kíméletesen kézzel készítik. Az étrendkiegészítők a legmagasabb követelményeknek felelnek meg.

Kategóriák:

Dr. Ehrenberger: 64 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A természettel, a természetért

"Boldogan és természetesen élni egyet jelent" - a római politikus, filozófus és természettudós Seneca híres idézete foglalja össze Dr. med. Michael Ehrenberger és csapata filozófiájátt. A valóban egészséges ember mindig a természettel és saját természetes szükségleteivel összhangban él. Ismeri önmagát, hallja az elméjét és a testét, és megpróbál egészséges egyensúlyt teremteni közöttük és környezetével a holisztikus jólét érdekében.

Ez sajnos a mai világban nem könnyű. Különböző tényezők, például a stressz, a túlterheltség és az általános egészségtelen életmód elpusztítják az ember és a természet közötti egyensúlyt, amely az úgynevezett civilizációs betegségek folyamatos növekedésében rejlik.

A testmozgás hiánya és a rossz étkezési szokások folytatják a sort és hozzájárulnak az ember és a természet egyre növekvő egyenlőtlenségeihez.

Dr. med. Michael Ehrenberger ezt a kapcsolatot már fiatal orvosként felismerte, és teljes mértékben tisztában van az ember és a természet kölcsönhatásának óriási jelentőségével. Filozófiája az ember és természeti környezetének harmóniájára épül.

Különösen fontos szerep jut a táplálkozásnak, amely sajnos túl sokszor nem felel meg az emberi szervezet természetes szükségleteinek, és éppen ellenkezőleg hat, megbetegíti. Sokan nem férnek hozzá a természetes és jó minőségű ételekhez, illetve sokaknak egyszerűen nincs elegendő ideje a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra. Ennek a következményei a hiányállapottól egészen a különböző betegségekig terjedhetnek.

Minőség, amit érezni

Dr. med. Michael Ehrenberger Burgenlandtól délre létrehozott egy céget, amely természetes étrendkiegészítők fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ezek nemcsak a legmagasabb minőségi előírásoknak felelnek meg, hanem az emberi szervezet természetes igényeinek is. A következő kritériumok valósulnak meg:

  • Étrendkiegészítők az ember és a természet harmóniájával
  • Tisztán növényi termékek (kivéve krillolaj)
  • Hagyományos és bizonyított gyógynövényismeretek használata
  • Magas biológiai hasznosulás
  • Kíméletes feldolgozás
  • 100% természetes alapanyagok felhasználása a világ minden tájáról
  • A mesterséges adalékanyagok teljes elhagyása
  • 100% állatkísérlet mentes termékek
  • Csomósodást gátló és mellékanyagok nélkül
  • Fenntartható termelés

Dr. med. Ehrenberger termékei többszörösen minősítettek, vegán jelzéssel, osztrák bio-pecsét és EU-bio-logóval ellátottak. Több mint tíz éve fejlesztették ki szoros együttműködésben a terapeutákkal, a gyógyszerészekkel, az orvosokkal és természetesen a végfelhasználókkal, mert tapasztalataik a legfontosabb minőségi jellemzők.

Jelentős receptek innovatív módon

Napjainkban sok ember él a természet ritmusától eltérően, és egyre inkább olyan életmódot folytat, amely kevésbé felel meg az ember természetes igényeinek. Emiatt többek között Dr. Ehrenberger kizárólag természetes eredetű nyersanyagokat alkalmaz, amelyek vagy maradványellenőrzött kultúrákból vagy vad gyűjteményekből származnak, és amelyeket évezredek óta a hagyományos gyógyászatban alkalmaznak.