BE THE CHANGE: Top-étrendkiegészítők Svájcból

BE THE CHANGE: Top-étrendkiegészítők Svájcból

A BE THE CHANGE egy svájci cég, amely azt a feladatot tűzte ki céljául, hogy mindenkit természetes élelmiszerekkel és étrendkiegészítőkkel lássanak el. Ennek az oka egyszerű: minden, amit elfogyasztunk közvetlen hatással van az életminőségünkre, valamint arra, hogy hogyan érezzük magunkat. Tehát az evés és ivás több, mint tápanyag- és energiabevitel.

Ezért a BE THE CHANGE a termékeit kifejezetten az emberi biokémia szem előtt tartásával fejlesztette ki, valamint ahhoz igazította, ezáltal rendkívül jól tolerálhatók és maximális biológiai hozzáférhetőséget biztosítanak. Így támogatva az egészséges életet, és megalapozva a mindennapokban és a sportokban elért legjobb eredményeket.

Következetes fenntarthatóság

A BE THE CHANGE segítségével mindezt fenntarthatóan érheti el. A vállalkozás nagy jelentőséget tulajdonít az erőforrások és a környezet tiszteletteljes és gondos felhasználására. Ezért minden termék biológiai és fenntartható termelésből származik.

A fenntartható munka azt jelenti, hogy figyelemmel követik a terméket a teljes gyártási és szállítási folyamat során. A középpontban a fenntartható összetevők, a fair termelés, valamint a környezetvédelmi szempontból semleges csomagolás és értékesítés áll.

A BE THE CHANGE tisztában van társadalmi és ökológiai felelősségével, valamint törekszik arra, hogy a gyártási folyamat ökológiai és társadalmi értéktöbbletet hozzon létre.

A termékek

A BE THE CHANGE számos étrendkiegészítőt kínál, a vitaminoktól kezdve, a fehérjéken át, a speciálisan a legjobb sportteljesítmény eléréséhez kifejlesztett termékekig. A cég azonban nem kifejezetten sportolók számára készíti a termékeit. Mivel a mindennapjaink egyre stresszesebbek és nehezebbek, ezért minden nap vitaminokat, ásványi anyagokat és hasonlókat kell bevinni. A BE THE CHANGE termékei jó lehetőséget kínálnak a saját étrend kiegészítésére.

A BE THE CHANGE egy olyan cég, amely ügyel arra, hogy minden összetevő gondosan kiválasztott legyen, valamint ne használjanak mesterséges tartósítószereket. A nyersanyagok Svájcból származnak, biológiai eredetűek és a legmagasabb minőségűek - ahol csak lehetséges. Még a csomagolás is komposztálható közvetlenül a saját komposztálójában!

Fedezze fel a BE THE CHANGE termékkínálatát.