Froximun® termékek természetes klinoptilolit-zeolittal

Különleges, zeolit alapú termékek

A családi vállalkozás fókuszában természetesen az egészség áll. Az egyedülálló know-how a szervezet méregtelenítésében, megelőzésként és kezelésként, természetes alapú praktikus termékekben nyilvánul meg. A Froximunnal fel lehet venni a harcot a környezet mérgezése elleni.

Froximun®: 8 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Froximun® - Családi vállalkozás az ember szolgálatában

A Froximun® egy 2001-ben alakult német családi vállalkozás. A társaság alapítói egy természetes ásványra lettek figyelmesek, amely különleges tulajdonságai révén hozzájárulhat az emberek és az állatok jólétéhez. Tudósokkal és orvosokkal együttműködve fejlesztették ki ebből az ásványból az egyedülálló Froximun terméket, amely Európában az első volt ebben a formában.

Ma a Froximun AG munkatársai az ásványi zeoliton alapuló, kiváló minőségű természetes termékek fejlesztésén és gyártásán munkálkodnak.

Tervezés és fejlesztés

Az egyes termék tervezése és fejlesztése az alapja a kiváló minőségű termékeknek, amelyek a piacon a legjobbak közé tartoznak. A Froximun AG csapata folyamatosan törekszik a termékeik minőségének javítására. Ennek elérése érdekében tudományos tanulmányokat folytatnak, és kutatási megbízásokkal látnak el intézményeket. A következő célok elérésére törekednek:

  • A funkcionalitás optimalizálása
  • Az alkalmazhatóság javítása
  • A termékminőség és biztonság javítása
  • Új, innovatív termékek kifejlesztése

Gyártás és konfekció Németországban

A Froximun AG a zeoliton alapuló szájon át és bőrön keresztül alkalmazható termékek minősített gyártója. Az EN ISO 13485: 2012 szabvány szerinti tervezési és fejlesztési, gyártási és értékesítési területek és a MANC® szabadalmaztatott összetevő teljes minőségirányítási rendszere garantálja a fogyasztók számára a legmagasabb minőséget és biztonságot.

A MANC® szabadalmaztatott összetevő gyártás minden lépése teljes mértékben Németországban zajlik. A Froximun AG teljes know-how-ja a nyers zeolitok kiválasztásához, a további mikronizáláshoz, valamint a modulációhoz és a befejezéshez kapcsolódik.

Minőség és biztonság, mint a legmagasabb elvárás

A Froximun AG termékeket szigorúan tesztelik és értékelik a forgalomba hozatal előtt. Így biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű és biztonságú termékeket kapja. A Froximunban az alkalmazásbiztonság, a minőség és a know-how kéz a kézben jár, így nem csak rendkívüli termékek jönnek létre, de fogyasztóként is jó kezekben érezheti magát.

Egyedülálló termékek különleges igényekre

A Froximun® egyes termékei különféle pl. por, kapszula, rágótabletta, formában állnak rendelkezésre. A Froximun ezenkívül külső használatra szánt kenőcsöt és szuszpenziót is kínál. A termékek között megtalálhatóak a száj- és fogápoló termékek, valamint a kozmetikumok is, azaz a Froximun széles termékspektrumot kínál a legkülönböző igények kielégítésére.