Green Health Étrendkiegészítők

A Green Health

  • A Green Health a Panaceo ház egy abszolút prémium étrendkiegészítő vonala, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő bizonyított hatóanyag-kombinációnak felel meg.
  • A Green Health kombinációs termékek a gyakran előforduló mindennapi problémák (ízületek, idegek, szem és a jó érzést keltő testtömeg) természetes támogatására szakosodott.
  • A Green Health termékek továbbá 100% természetes tiszta alapanyagokból állnak, csomósodást gátló anyagok, töltőanyagok, illetve tartósítószerek nélkül.

Green Health: 3 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Green Health - Vissza a természethez

A híres francia filozófus, Jean-Jaques Rousseau 18. századi kijelentése ma jobban érvényesül, mint valaha: az ember egyre inkább elfordul a természettől és a harmóniában lévő életstílustól. Miközben a folyamatosan fejlődő előmenetel elengedhetetlenül sok áldást hoz magával, az emberek eredeti természetes lényege egyre inkább háttérbe szorul. Így az ember többé már nem él egyensúlyban a természeti környezetével, és a szervezet nem kapja meg azt, amit a természet optimálisnak tartott számára. Időnként a tápanyagellátás is szenved a modern iparosodott életstílustól, és a szervezetet már nem lehet tökéletesen ellátni az összes fontos vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel.

A leggyakoribb okok a következők:

  • Egyoldalú étkezés és feldolgozott élelmiszerek, például készételek és gyorsételek, fogyasztása
  • Stressz és heves életmód, amely nem teszi lehetővé friss alapanyagok vásárlását és ezek friss elkészítését.
  • Fokozott az igény különösen stressz, testmozgás, terhesség vagy betegség esetén a vitaminokra és ásványi anyagokra
  • Betegségek következtében csökken a tápanyagok bevitele
  • Gyenge minőségű élelmiszerek, és ezzel együtt a hasznosított szántóföldek alacsonyabb tápanyagtartalma, a műtrágyák és a peszticidek használata által

Mindezen a tényezők felboríthatják az ember és a természet közötti egyensúlyt, és megakadályozhatják az alapvető tápanyagokkal való optimális ellátást. A Green Health célja, hogy a legmagas színvonalú étrendkiegészítőkkel közelebb kerüljön a természetes eredethez, és a legmagasabb minőségű tápanyagokat, valamint vitálanyagokat biztosítsa számukra.

Amit a Green Health képvisel

A Green Health a Panaceo prémiumétrendkiegészítő vonala. Mint ilyen, nemcsak a legmagasabb minőségi előírásokat elégíti ki, hanem az aktív összetevők bizonyított összetétele is meggyőzőz, amelyre számtalan elégedett ügyfél esküszik. A Green Health tehát olyan kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek segítik az embereket a természettel való harmóniához visszatalálni.

Két termékvonal közül választhat:

  • A Green Health PURE termékek 100% természetes tiszta anyagokra támaszkodnak, a csomósodást gátló anyagoktól, a technikai töltőanyagoktól és a tartósítószerektől mentesek. Ezek a termékek a legmagasabb minőségű, teljesen tiszta, vitálanyagok.
  • A Green Health Kombikészítmények különböző hétköznapi problémák támogatására szolgálnak. Ezek a termékek speciális alkalmazási igényekre szabottak és innovatív, sok éven át kipróbált és tesztelt összetevőkre támaszkodnak.

A Green Health a különböző étrendkiegészítőkben a természet pozitív erőit egyesíti, és újra hozzáférhetővé teszi az emberek számára. Így visszanyerhető egy eredeti természetes életmód darabja, és ezáltal az új világunkban próbál meg újra a Green Health termékeivel egyensúlyt teremteni az ember és a természet között.