Hawlik Agaricus kivonat + por kapszula

Extrahálás Shellbroken eljárással!

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Hawlik Bio Agaricus kivonat + por kapszula
Leírás
  • Az agaricus termékekhez gombákat termesztenek, finoman szárítják, majd a gombát, azaz az egész termőtestet a legfinomabban őrlik. (Shellbroken eljárás*)
  • A kivonathoz a hagyományos kínai orvoslás által elismert és szabadalmaztatott extrakciós eljárással oldják ki a poliszacharidokat a teljes termőtest kitinvázából és ezáltal a szervezet számára könnyebben elérhetővé válik.
  • A Hawlik Shiitake kivonat + por terméket már évek óta egész Európában alkalmazzák, és nagyra értékelik. A kivonat + por kapszulák ideálisak a vitális egyensúly fenntartásához és helyreállításához!

Agaricus blazei Murrill / Mandula gomba

  • Szülőhazájában, Brazíliában, az Agaricus blazei Murrill gombát számos névvel illetik: "mandula gomba", "napgomba", "Istenek gombája". Ezek az elnevezések is mutatják, hogy milyen nagyra értékelik ezt a gombát. A tudomány csak pár évtizede foglalkozik mélyrehatóan a vitálgombákkal, hatásmechanizmusukkal, valamint értékes poliszacharid összetevőikkel.

Rövid múlt - ígéretes jövő

  • A nyugodt időszaknak vége: kb. 40 éve ugrásszerűen megnőtt a kereslet a brazíliai vitálgombák iránt. A fermentált táptalajon termesztett gomba összetevőit újra és újra részletes elemzésnek vetik alá.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 x 2 kapszula, bő folyadékkal bevéve.

* A Shellbroken egy különleges, szuperfinom őrlési eljárás, amely növeli gyógygombatermékek biológiai hatékonyságát. Az őrlés során az egész termőtestet felhasználják.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kiegészítő információ
Összetevők 4 kapszula
Agaricus kivonat 1000 mg
ebből poliszacharid 300 mg
Agaricus por 600 mg
C-vitamin 80 mg

Összetevők: agaricus kivonat (46,21%), agaricus por (27,73%), hidroxipropil-metilcellulóz (17,55%)*, acerola kivonat (5,55%), aszkorbinsav (2,96%)

*kapszulahéj

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Agaricus kivonat + por kapszula