Hawlik Cordyceps CS-4-kivonat + por kapszula

Energizáló és afrodiziákum

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Hawlik Cordyceps kivonat + por kapszula
Leírás

Mivel az eredeti Cordyceps alig megfizethető (egy kiló körülbelül 28.000 euróba kerül), ezért a világon mindenhol micéliumot termesztenek és abból készítenek kivonatot.

A gombatenyészet nem fán vagy szalmán zajlik, hanem speciális táptalajon. Így biztosított a teljesen tiszta, hatékony és minőségi nyersanyag, az úgynevezett CS-4. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a CS-4 kémiai összetétele megegyezik a Cordyceps gombáéval.

A szabványosítás ugyan úgy zajlik, mind az összes többi gombakivonatnál (poliszacharidok), ami garantálja a kiváló minőséget.

A Hawlik Cordyceps kivonatot és port évek óta nagyra értékelik. Optimális a szervezet vitális egyensúlyának megőrizéséhez és helyreállításához!

A tibeti fennsík a hazája

A gomba hazája a tibeti-fennsík. A Cordyceps sinensis már régóta népszerű, és nemcsak az emberek körében, hanem az állatok körében is. A pásztorok, azt figyelték meg, hogy azok a juhok, amelyek a legelőkön a gombát is fogyasztották, sokkal ellenállóbbakká váltak, mint azok az egyedek, amelyek nem fogyasztották a gombát.

Energizáló

A Cordyceps sinensis a hernyók alakjára emlékeztető gomba, a neve is innen származik.
A hernyó gomba otthona a tibeti felvidéken van. Itt él a fűben ez a kicsi, igénytelen gomba, amelynek természetes erejét először az ott legelésző állatok használták ki. A pásztorok észrevették a fennsíkon legelő juhok csodálatos vitalitását és termékenységét, amelyet -helyesen- a gombának tulajdonítottak.
Mivel az eredeti Cordyceps alig megfizethető (egy kiló körülbelül 28,000. euróba kerül), ezért a világon mindenhol micéliumot termesztenek és abból készítenek kivonatot. A gombatenyészet nem fán vagy szalmán zajlik, hanem speciális táptalajon. Így biztosított a teljesen tiszta, hatékony és minőségi nyersanyag, az úgynevezett CS-4. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy CS-4 kémiai összetétele megegyezik a Cordyceps gombáéval.

Ajánlott adagolás:
2 x 2 kapszula naponta, bő folyadékkal, étkezés közben bevéve.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Táplálkozási típusok: Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kiegészítő információ
Összetevők 4 kapszula
Cordyceps kivonat 1000 mg
ebből poliszacharid 300 mg
Cordyceps por 600 mg
C-vitamin 80 mg

Összetevők: Cordyceps kivonat (46,21%), Cordyceps por (27,73%), hidroxipropil-metilcellulóz (17,55%)*, acerola kivonat (5,55%), aszkorbinsav (2,96%)

*kapszulahéj

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Cordyceps CS-4-kivonat + por kapszula

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
4 (80%)
4 csillag
1 (20%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.