Előfizetéses rendelés

Milyen előnnyel jár számomra az előfizetéses rendelés?

Abban az esetben, ha Ön rendszeresen ugyanaz(oka)t a termék(ek)et vásárolja meg, az előfizetéses rendelés során lehetősége nyílik a termék(ek) automatikus megrendelésére - Ez annyit jelent, hogy az Ön beállításai alapján mi automatikusan elkészítünk Önnek egy megrendelést, a termék(ek)et így Ön még a készlet kifogyása előtt kézhez kapja.

Előfizetéses rendelés esetén a termék(ek)et kedvezőbb áron rendelheti meg, mint egy külön rendelés esetén! A kedvezőbb ár közvetlenül az árinformációnál lesz feltűntetve.

Milyen gyakran érkezik szállítmány?

A rendszer a szállítás gyakoriságát az adott termék ajánlott alkalmazásának függvényében határozza meg. Önnek természetesen lehetősége van ezt az Ön igényeinek/ szükségletének megfelelően módosítani. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot velünk. Csupán egy héttel a javasolt határidő előtt egy új csomagot küldünk Önnek, hogy ne kelljen megszakítania a termék alkalmazását. A csomag érkezéséről e-mailben fogjuk tájékoztatni.

Mennyi ideig tart a kötelezettség?

Az előfizetéses rendelés e-mailben bármikor lemondható. Ehhez kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

Van lehetőség az előfizetéses rendelés módosítására?

Természetesen. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, és kérésére szívesen módosítja/ szünetelteti előfizetéses rendelését. Amennyiben a termék(ek)re ismételten szüksége van, nagyon szívesen ismételten aktiváljuk az előfizetéses rendelést.

Módosítható a szállítási cím is?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Nagyon szívesen aktualizáljuk adatait.

Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre az előfizetéses rendelés esetén?

Önnek a következő fizetési módok állnak rendelkezésére: hitelkártyás, illetve utánvétes fizetés. (Figyelem: utánvétes fizetési mód esetén minden rendeléskor utánvéti díj kerül felszámolásra)