Natural Power Zsírégetés

a természetes étvágycsökkentő

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Jelentősen csökkenti az éhségérzetet, így a szervezet arra kényszerül, hogy a szükséges energiát folyamatosan a raktározott zsírszövetből pótolja. 100 mg/kapszula 90db kapszula/ doboz..

Hasonló termékek:

Juventa Care figuracell

Leírás

Információk a növényről:
Hoodia gordonii gyakran csak Hoodia-ként ismert, vagy Hoodia kaktuszként, de valójában nem kaktusz, hanem egy nedvdús növény, amely az Asclepiadoideae családjába tartozik. A formáját tekintve erősen emlékeztet a kaktuszra. A növény az igen száraz namíbiai Kalahári sivatagban őshonos.

Történelmi vonatkozások:
A Khoi-San (busmanok), a Dél-Afrikában a növényt "Kowa"-nak nevezték. Becslések szerint már generációk óta a növényt éhségérzet csillapítására használják. Egyes feltételezések szerint éhinségben és hosszú vadászatok alkalmával, mikor az elejtett vadat csak nagy nehézségek árán tudták a férfiak a faluba vonszolni, az emberek a Hoodia Gordonii részeivel tudták enyhíteni az éhségüket és a szmjukat. A Hoodia Gordonii étvágycsökkentő hatása csak az 1960-as években vált ismerté a civilizáció számára, amikor a dél-afrikai katonáknak feltűnt a növény étvágycsökkentő hatása. Abban az időben a busmanok részt vettek az Angolai háborúban, ahol szinte semmi ellátást nem kaptak. Ezért általában a Hoodia-val tartották fent magukat.

Hatásmechanizmus:
A Hoodia egy molekulát tartalmaz, amely a kisagyba jutva jeleket küld a vércukorszintről, és ezzel pozitív, és gyors fogyást eredményez. A Hoodia különleges hatóanyaga jelentősen csökkentik az éhségérzetet, így a szervezet arra kényszerül, hogy a szükséges energiát folyamatosan a raktározott zsírszövetből pótolja.A Hoodia az éhséghormonokra hat, csökkenti a kalóriabevitelt, és ezáltal megakadályozza a súlygyarapodást.

Amit még tudnia kell:
A Hoodia iránti megnövekedett kereslet miatt sajnos rohamosan csökken a természetes élőhelyén megtalálható növény egyedszáma. Ennek következtében kizárólag olyan Hoodia nyersanyagot használunk a gyártás során, amely ellenőrzött ültetvényből származik.

ÉTRENDI-TIPPEK:
Annak érdekében, hogy a diétája minél hamarabb meghozza a kívánt hatást, érdemes a következő Natural Power termékeket is bevonnia a fogyókúrás programjába: Diät Shake, HCA és a Chitosan.

MINŐSÉGI ÚTMUTATÓ:
A Fat Attack (zsírégető) termék gyártásánál kizárólag tiszta és csak a namíbiai Kalahári sivatagból származó növények kerülnek feldolgozásra.

ANTI-DOPING JÓTÁLLÁS:
Mivel termékeinket évek óta alkalmazzák a nemzetközi sportversenyeken, ezért számunkra kiemelkedően fontos, hogy termékeink 100 %-ig tiszták, és nem ütköznek a doppingszabályzatokba.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
1db kapszula közvetlenül főétkezések előtt. Naponta maximum 3 kapszula bevitele javasolt. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Zsírégetés Összetevők

Tápérték tablettánként:

PH. energiatartalom 0, 35 kcal / 1, 49kJ
Fehérje 0, 00 g
Szénhidrát 0, 07 g
Zsír 0, 01-g

Összetétel:
Inulinszirup, Hoodia gordonii kivonat (100 mg/ kapszula), magnézium-sztearát, zselatinkapszula


Márka: Natural Power
Adagolási forma: Kapszula
Edzés célja: Zsírégetés
Termékfajták: Diéta segítő, Növényi kivonatok

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Natural Power Zsírégetés

1 vásárlói vélemény más nyelven

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (50%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.