Natures Plus® Étrendkiegészitők

Természetes étrendkiegészitők az egész család számára

Natures Plus® - live this one life to the fullest

... az egyik legnagyobb, kiváló minőségű étrendkiegészítőket gyártó cég a világon. Minden egyes termék független laboratóriumokban kiterjedt vizsgálati eljárosokon vesz részt. A termékek tisztasága és magas biológiai hasznosulása által a Natures Plus® jelenleg az egyik legjelentősebb gyártó a piacon.
A Natures Plus® termékek 100% -ban természetesek!

Natures Plus®: 1 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Natures Plus® - a jóllét, mint küldetés

A Natures Plus a világ egyik legjobb minőségű étrendkiegészítő-gyártója. A Natures Plus természetes étrendkiegészítőket fejlesztett ki, amelyek megfelelnek a legmagasabb előírásoknak. Minden embernek csak egy teste és egy élete van. A Natures Plus manapság is a cég eredeti filozófiáját követi, természetesen a mai emberek igényeihez igazítva. Így a termékek mindig naprakészek, valamint megfelelnek a legújabb tudományos ismereteknek.

Semmi sem fontosabb, mint az emberi jóllét

A cég számára a legfontosabb, a legmagasabb etikai előírások betartása, valamint a speciálisan kifejlesztett, legkorszerűbb gyártóberendezések. Csak így lehet biztosítani a különféle termékek legjobb minőségét.

A következő pontok betartásával vált a Natures Plus® a természetes étrend-kiegészítők páratlan gyártójává.

  • A Natures Plus® csak a legkiválóbb minőségű, kiválasztott természetes alapanyagokat, növényi kivonatokat, valamint klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott összetevőket használja fel.
  • A Natures Plus® olyan innovatív, új termékeket fejlesztett ki, amelyek nemcsak új szabványokat állítanak fel, hanem biztosítják az előrelépést az egész étrend-kiegészítő ipar számára.
  • A Natures Plus® önként, legszigorúbb gyógyszerészeti előírások szerint működteti gyártóüzemeit.
  • A Natures Plus® az egyetlen étrend-kiegészítő gyártó, amelynek termékeit független intézetek önként tesztelték, hogy igazolják egyedi összetételüket, minőségüket és hatékonyságukat.

Úttörő a természetes étrend-kiegészítők területén

A Natures Plus több, mint 45 éves történetében többször fejlesztett ki úttörőnek számító termékeket. Mérföldkőnek számít:

  • Natures Plus Source of Life® - az első nagy dózisú, teljes multivitamin
  • Natures Plus Animal Parade® - az első teljes táplálékkiegészítő gyermekek számára
  • Natures Plus Herbal Actives - az első teljes gyógynövényi terméksorozat késleltetett hatóanyag-leadással
  • Natures Plus AgeLoss® - az Anti-Aging táplálékkiegészítők első átfogó sorozata

A legszigorúbb vizsgálati eljárások és elemzések

A teljes gyártási folyamat során az egyes Natures Plus termékek számtalan minőség-ellenőrzésen esnek át, amelyek garantálják a különféle készítmények kiváló összetételét és minőségét. A gyártási folyamat során betartják a GMP gyógyszeripari szabványait, valamint megfelel a California Proposition 65 környezetvédelmi követelményeinek.