Naturya Kender fehérje por, bio

Kiváló minőségű növényi fehérje főzéshez, sütéshez és italadalékként

  • 57% növényi fehérjével
  • Diós íz
  • Hidegen és mechanikusan feldolgozott
  • Bio-minősített
    Bio-minősített
  • Vegán
    Vegán
  • Glutén
    Glutén
  • 6.410 Ft (2.137 Ft / 100 g)

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Még 9 darab raktáron

Kiszállítás március 26., kedd: Rendeljen hétfő 11:00 óráig.

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: NAT-HEMPP300, tartalom: 300 g

EAN: 5060238480048

  • 57% növényi fehérjével
  • Diós íz
  • Hidegen és mechanikusan feldolgozott
  • Bio-minősített
    Bio-minősített
  • Vegán
    Vegán
  • Glutén
    Glutén
300 g: 6.410 Ft (2.137 Ft / 100 g)
100 g: 3.110 Ft (3.110 Ft / 100 g)

VitalAbo Online Shop Magyar előnyeiVitalAbo Online Shop Magyar előnyei

  • Ingyenes kiszállítás: Magyarország 9.000 Ft -tól
  • Szállítás a Magyar Posta, UPS Standard, DHL Express vagy UPS Express által
  • Csomagját 1 munkanapon belül megkapja (Magyar Posta, csak raktáron lévő termékek esetén)
  • Ingyenes visszaküldés
  • Utánvét, Hitelkártya (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Előre utalás

Leírás

A kender nemcsak egy környezetbarát növény, kiváló növényi fehérjeforrás is.

A Naturya kíméletes feldolgozású kender fehérje port kínál a legjobb bio minőségben. A termelésben biztosítja, hogy csak a tiszta mag kerül további feldolgozásra. Az egész magokat hidegen préselik és mechanikusan dolgozzák fel. A kenderpogácsát egy vibráló szitán átszitálják, minden magot eltávolítanak, így kapva a diós kender fehérje port.

Ajánlott adagolás:
Keverjünk 10-15 g (1 tsp = 5g) naponta, hogy simábbá tegyük, adjunk hozzá egy gabonát vagy használjunk főzéshez.

Receptötlet "Kender-dió kenyér"

Hozzávalók

  • 450 g búzaliszt
  • 200 g rozsliszt
  • 30g Naturya kender fehérje por
  • 2 teáskanál só
  • 1 csomag száraz élesztő
  • 1 ½ evőkanál méz
  • 200g dió, durvára vágva

Elkészítés:

Tegye a lisztet a kenderfehérje porral egy tálba és keverje össze. A száraz összetevők közepére formázzon lyukat.

A szárított élesztőt keverje el mézzel és 230 ml meleg vízzel készítsen belőle masszát. Tegye a keveréket a száraz összetevők közepébe, és hagyja állni 15 percig.

Ezután további 230 ml víz hozzáadása mellett készítsen belőle puha tésztát. Ezután lisztezett munkafelületen 10 percig dagassza, amíg a tészta sima nem lesz. Adja hozzá a diót és gyúrja további 2-3 percig.

Ezután tegye a tésztát enyhén zsírozott tálba, és lefedve 2 órán át hagyja pihenni, a tészta meg fog duplázódni.

Újra gyúrja a tésztát kb. 2 percig és ossza két részre a keveréket. Mindkét félből formázzon kenyeret, és a tepsin újabb 1 1/2 órig hagyja pihenni.

A sütőt melegítse elő 220 °C-ra, majd a másfél óra elteltével késsel vagdalja be a kenyereket, és süsse kb. 15 percig kb. 190 °C-on.

Hagyja teljesen kihűlni a kenyeret, majd fogyassza egészséggel!

Márka: Naturya
Terméktulajdonságok: Bio-minősített, Vegán
Allergén - Mentes: Glutén
Adagolási forma: Por
Ayurveda terméktípusok: Szupefoodok

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom / energia1516 / 362 kj / kcal
zsír11,1 g
  ebből telített zsírsavak1,1 g
  ebből többszörösen telítetlen zsírsavak7,9 g
  ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak1,4 g
szénhidrát10 g
  ebből cukor5,9 g
fehérje57 g
ballasztanyag13,3 g
<0,1 g

Összetevők

Összetevők / 100 g
E-vitamin (gamma-tokoferol)3,4 mg
kalcium250 mg
magnézium750 mg
vas17 mg
omega-3 zsírsavak1,7 g

Összetevők

  • 100% kender protein [1]
  1. ellenőrzött biológiai termesztésből

Termékértékelések