Flax Seed Powder

Őrölt lenmag biológiai gazdálkodásból

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Csodálatos mogyorós íz
  • Nagyon jó biohasznosulás
  • Kiváló minőségű termék

Hasonló termékek:

Peeroton Mineral Vitamin Drink
MikroLife 6 bélbaktérium
Life Light Urbase I extra

Leírás

A lenmag por sok oldódó és nem oldódó rostot tartalmaz. Ez a lignánok (43 mg adagonként) és Omega-3 esszenciális zsírsavak (670 mg adagonként) egyik leggazdagabb forrása.

Ez a tápanyag a legmagasabb minőségű és tisztaságú, nem tartalmaz tartósítószert, hígítószert vagy mesterséges adalékanyagokat.

Javasolt felhasználás: 1-2 csapott evőkanálnyi port egy nagy pohár gyümölcslében vagy vízben keverjen össze, és azonnal fogyassza el. Közvetlenül ezután igyon egy pohár vizet. Ne nyelje a port szárazon, semmilyen körülmények között. A Flax Seed Powder (lenmag por készítmény) minden további nélkül bármikor fogyasztható. Alkalmas turmix italok és sütemények készítéséhez is. A receptek során helyettesítheti a korpát, búzacsírát, vagy a tojást is: 1 evőkanálnyi lenmag por, plusz 3 evőkanál víz helyettesítheti a tojást, csak habverővel alaposan össze kell keverni, és mielőtt a bekevert tésztához adjuk, érdemes kicsit pihentetni.

BŐSÉGES VÍZZEL KEVERJE EL A POR-KÉSZÍTMÉNYT ÉS SOHA NE NYELJE LE SZÁRAZON! A TERMÉK MELEGRE ÉRZÉKENY, ÍGY FELBONTÁS UTÁN HŰVÖS HELYEN TÁROLJA!

Adagolási forma: Por

Összetevők

1 evőkanál (9 g = 1 adag) tartalmaz:

Összetevők Mennyiség
Niacin 0,7 mg
Kalcium 46 mg
Vas 2 mg
Foszfor 100 mg
Magnézium 58 mg
Cink 0,9 mg
Réz 0,2 mg
Mangán 5 mg
Flax Seed Powder 9 g
Lignans 43 mg
Omega-3 zsírsavak 670 mg
Omega-6 zsírsavak 190 mg
Omega-9 zsírsavak 210 mg
Kalória 40
Kalória zsírból 10
Összes zsír 1 g
Össz szénhidrát 3 g
Ballasztanyag 3 g
Fehérje 3 g

Ezek a tápanyagok a legmagasabb minőségűek és tisztaságúak, minden gyakori allergén (antigének) mentes, nem tartalmaznak tartósítószert, hígítószert vagy mesterséges adalékanyagokat.

Tárolja hűvös, száraz helyen, jól lezárva.

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Flax Seed Powder