Peeroton Sport- és Étrendkiegészítők

Kiváló termékek élsportolóknak

Az osztrák cég 1994 óta aktívan részt vesz a sportban. A termékeket az aktuális tudományos ismeretek alapján fejlesztik ki.

Vásárlás kategóriák szerint

Peeroton: 23 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Peeroton termékeket hosszú évek óta sikeresen alkalmazzák a legjobb sportágakban. Különleges minőséggel és tisztasággal különböztetik meg a Nivea-gyógyszertárral, mert minden tételt Ausztriában ellenőriznek. A Peeroton, mint a tökéletes partner ezen elvek következetes végrehajtása által biztosítja az ideális megoldást a jóléthez.

A szakmai partnerekkel, például a Sportuni Bécs és IMSB, való folyamatos együttműködés által igazítják és optimalizálják a Peeroton termékeket a sportolók változó, illetve növekvő igényeihez. Ennek megfelelően széles a termékek skálája. Individuális használati utasítást is nyújtanak a termékekhez, amelyek megkönnyítik a termékek alkalmazását. A Peeroton legvégső célja a felhasználók elégedettsége. És még több. A lelkesedésük. Így nemcsak velünk együtt gondolkodnak, hanem előre. Mindig egy lépéssel előbbre járnak.

Étrendkiegészítők - Az igények

Definíció
A végfelhasználónak kihívást jelent a piacon a termékek sokaságában kiigazodni. Ezért a pro-kontra vita központi eleme a világos meghatározás és a tényszerű értékelés. 2000-ben az Európai Bizottság bemutatta az irányelvtervezetet a következő címmel: „Draft proposal for a European Parliament and Council Directive on food supplements” - ez volt az egységes rendelet első kísérlete. Itt a termékcsoportot élelmiszernek nevezik. Mivel nem élelmiszer forma, sokkal inkább gyógyszer forma (a kapszulák, tabletták, drazsék, porok, fiolák, cseppek, stb), meg kell különböztetni a gyógyszerektől. Így az alkalmazás előtt ellenőrizni kell, hogy használatuk túlnyomóan táplálkozási, vagy akár elsősorban gyógyászati ​​céllal történik.

Termékminőség
A következő kritériumok elengedhetetlenek a termékek kiválasztásánál:

  • A tényleges hatás elérésnek érdekében elegendő ellátás, azonban nem több, mint a DG ellátás háromszorosa
  • A biológiai hasznosulás biztosítása, vagyis az összetevők felszívódása
  • Fogyasztásra alkalmas és egészségre ártalmatlan anyag tartalom

Végül a javaslat: az éterndkiegészítés előtt vizsgálják meg az egyén állapotát pl. vérképpel, és csak ezután kezdődjön meg a hiányzó anyagok célzott pótlása. Illetve, az étrendkiegészítők valóban pozitív hatással vannak az egész szervezetre, támogathatják a teljesítőképességet és megelőzhetik a betegségeket. Ez a Peeroton kódexe.