Pure Encapsulations termékek

A Pure Encapsulations® - eredeti tiszta mikrotápanyagok. A cég több, mint 25 éve gyárt kiváló minőségű, tiszta, allergén adalékanyagoktól mentes alapanyagokat.

  • a lehető legmagasabb minőségi irányelvek szerint
  • a salzburgi Táplálkozási Akadémia kitűntette
  • több, mint 25 éves tapasztalat
  • laktóz-, fruktóz- és gluténmentes
  • színezékek és adalékanyagok nélkül
  • maximális kompatibilitás

Pure Encapsulations®

Tiszta munka

A Pure Encapsulations® 1991-ben alakult az Egyesült Államokban. Több, mint 20 éve gyártunk kiváló minőségű természet-azonos tiszta anyagokat allergén adalékanyagok vagy összetevők nélkül.

A Pure Encapsulations® minden terméke minősített nyersanyagokon, ellenőrzött tisztaságon és a lehető legmagasabb minőségi követelményeken alapul. Az idegen anyagok komplett kizárása érdekében az ultra-modern üzemünkben (Sudbury, Massachusetts) saját anyagokat gyártunk. A teljes gyártás olyan teremben folyik, ahol ellenőrzik a hőmérsékletet, páratartalmat és a port. Minden új tétel előtt a teljes töltőegységet szétszedik, sterilizálják és újból összeállítják. Az egyes tételek laboratóriumi elemzését öt évig tárolják.

Minden Pure Encapsulations® termék a tisztaság és az anyag tekintetében a legmagasabb minőségi előírásoknak felel meg. Emiatt a FDA (Food & Drug Administration, USA) alkalmazandó irányelveinek megfelelően PCR-eljárással ellenőrzik a pure caps beszálítói összes tiszta anyagát és GMO-mentességét is.

Kategóriák:

Pure Encapsulations: 139 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák