Vigeovit Immun Aktiv

Immunkomplex a szervezet saját védelmi mechanizmusának támogatásáért

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Vitamaze Kurkuma
Life Light Allergo effekt

Leírás

Hypoallergén mikrotápanyag-komplex antioxidánsokkal, C-vitaminnal és cinkkel a szervezet védekezésének támogatása érdekében, a Chlorella mikroalga, az „egészséges plusz” kiegészítésével.

100% adalékanyagoktól mentes. Gyógyszertári minőség. Made in Austria. Vegán.

A VIGEOVIT® Immune Active cinkből, C-vitaminból mikrotáplálékai, valamint biológiailag aktív Chlorella algából áll. A cink és a C-vitamin központi szerepet töltenek be az immunrendszer életében. A cink nyomelem részt vesz a szervezet különböző szabályozó mechanizmusaiban, például a sav-bázis egyensúlyban, és fontos antioxidáns is. A kiváló minőségű acerola kivonat természetes tartalma által a VIGEOVIT® Immune Active biológiailag különösen jól hasznosuló és kompatibilis. A Chlorella alga egy édesvízi alga, amely tápanyagokban természetesen gazdag .

Összetevők:
Chlorella mikroalga (Cholerella pyreinoidosa), cink-D-glükonát, kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, acerola-kivonat (50% C-vitamin), aszkorbinsav.

A termék előnyei:
• laktóz-, fruktóz-, glutén mentes
• mesterséges színezék- és ízanyagoktól mentes
• hipoallergén gyártás
• halal-konformitás
• zselatinmentes kapszulában
• nők és férfiak számára
• érzékeny emberek számára is
• ISO 22000 (DEKRA)minősített termelésből
• made in Austria

Ajánlott adagolás: naponta 1 × 1 kapszula étkezéshez folyadékkal bevéve.

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak a kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód helyettesítésére. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Tipp
Az immunaktív mikrotápanyagokat rendszeresen pótolni kell az étrenden keresztül. Megnövekedett cink és C-vitamin igény esetén a kiegészítés kombinált készítménnyel javasolt.

Ne csak tavasszal ügyeljen a kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúlyra.

A C-vitamint ne adagolja túl nagy mennyiségben, ugyanis kb. az adagonkénti 250 mg hasznosul csak. A Chlorella nemcsak értékes mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet, egyben támogatja a természetes tápanyagok felszívódását is.

A mikroalgák termesztése bonyolult. A hideg évszakban is értékes társak, mivel egyes összetevők fontos jelentőséggel bírnak az immunfunkció szempontjából.

Márka: Vigeovit
Adagolási forma: Kapszula
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Halal, Vegán, Vegetáriánus

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Vigeovit Immun Aktiv