Amaiva Natúrtermékek

Vásárlás kategóriák szerint

Amaiva: 32 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az Amaiva számára nagyon fontos az egészség, ezért olyan étrendkiegészítőket fejlesztett ki, amelyek nemcsak az ayurvéda és a gyógynövénytan jól bevált ismeretein és tudományos fejlesztésein alapulnak, hanem 100% -ban természetes összetevőket is tartalmaznak.

A termékeket egy német független laboratórium rendszeresen ellenőrzi. Nem csak hatékonyak, hanem ökológiailag és társadalmilag fenntarthatóak.

Amaiva

Szeretjük a "zöldet"!

Kis családi vállalkozásként a kezdetektől fogva fontos számunkra a fenntarthatóság és a környezettudatosság. Ez egy vállalkozói felelősség, ami minden cselekedetünkben és döntésünkben visszatükröződik.

A zöld pont

Csomagolásunknál odafigyelünk az erőforrás-takarékosságra és a környezetbarát anyagokra. Bio teáinkat szívvel-lélekkel csomagoljuk, így 2-3 hónappal a vásárlás után is frissek és élvezhetőek. A zöld pont környezetkímélő, újrahasznosítható csomagolást jelent, melyhez folyamatosan keressük a jobbnál jobb megoldásokat.

A bio minősítés

Sokan keresik a Bio jelzést, hisz minőségről és egészségről árulkodik. Amit csak kevesen tudnak, hogy fontos hatással van a mezőgazdaságra és ezáltal környezetünkre is. Az ellenőrzött Bio termékek iránti igény akkor merült fel csak igazán, mikor jelzéssel látták el azokat. Aki ilyen terméket vásárol, a fogyasztók olyan, egyre bővülő csoportjához csatlakozik, akik a természetes és javarészt peszticid- és herbicidmentes növénytermesztést pártolják. Emiatt az egészségügyi szemponton kívül gyógynövényeink és összetevőink nagy része is ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származik.

A minőség:

  • 100% -ban természetes összetevők
  • Ökológiai és társadalmi szempontból fenntartható termelés
  • Magas biológiai hozzáférhetőség