Douglas Laboratories®

A Douglas Laboratories® több, mint 60 éve fejleszt és gyárt kiváló minőségű, tudományosan megalapozott, legmagasabb igényeket kielégítő étrendkiegészítőket.

Vásárlás kategóriák szerint

Douglas Laboratories® : 5 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Douglas Laboratories® - Élelmiszeripari Pioneer

1955-ben kezdődött az amerikai Douglas Laboratories® története. Abban az időben az étrendkiegészítők marginális jelenségnek számítottak, nem képezték az emberek mindennapi életének részét. Így joggal nevezhető Sam Lioon, a cég alapítója, az étrendkiegészítők úttörőjének, hiszen a Douglas Laboratories® céggel nemcsak népszerűvé tett az étrendkiegészítőket, hanem számos ember számára elérhetővé is. Ma a Douglas Laboratories® az innovatív és tudományosan megalapozott étrendkiegészítők egyik vezető fejlesztője és gyártója, akiben világszerte több millió ember bízik.

Az öregedési folyamattal együtt és nem ellene

Az öregedési folyamat nem csak egy elkerülhetetlen dolog, számtalan embert és természetesen a tudományt is foglalkoztató folyamat. Sokan ágállnak életkoruk ellen és keresik az öregedési folyamat lelassításának módját. A Douglas Laboratories® is foglalkozik az öregedési folyamattal, azonban teljesen más megközelítésből: a Douglas Laboratories® az anti-aging propagálása helyett a healthy aging azaz az egészséges öregedést helyezi előtérbe. Így próbálja segíteni ügyfeleit az aktív életmód fenntartásában. Azaz a Douglas Laboratories® elkíséri az embereket az életminőség javításának útján.

A kiváló gyártási technikák garantálják a legmagasabb minőséget

A Douglas Laboratories® legmagasabb minőségű étrendkiegészítőket gyárt. Ezt egyrészt évtizedes tapasztalattal és a legfrissebb tudományos eredményekből levont következtetések megvalósításával, másrészt a legkorszerűbb és rendszeresen ellenőrzött gyártási folyamatok alkalmazásával érik el.

  • A Douglas Laboratories® megfelel a Good Manufacturing Practices Guidelines - GMP előírásainak. - Az élelmiszer-, a kozmetika- és a gyógyszergyártás területén a legmagasabb színvonalnak.
  • A Douglas Laboratories® NSF tanúsítvánnyal rendelkezik. Az NSF - National Sanitation Foundation - a víz, az élelmiszerek, a sport, a fenntarthatóság, valamint az egészségügy és a fogyasztási cikkek területén a legszigorúbb irányelvek betartását biztosítja.
  • A Douglas Laboratories® ISO minősítéssel rendelkezik, valamint saját, vállalaton belüli laboratóriumairól is elismert.
  • A Douglas Laboratories® semmilyen kompromisszumnak nem tesz eleget az étrendkiegészítők gyártása során, a legújabb műszaki szabványoknak megfelelően dolgozik. Ezek a rendszerek nemcsak a törvényi előírásoknak, hanem a GMP előírásainak is bőven megfelelnek.

A Douglas Laboratories® termékei a genetikailag módosított összetevőktől teljesen mentesek. A Douglas Laboratories® beszállítói tanúsítványt kér a nyersanyagok tisztaságáról, hogy ügyfeleinek 100% garanciát tudjon biztosítani. Emellett a Douglas Laboratories® minden lehetséges, a termék által tartalmazott allergén összetevőt felsorol. Így abszolút biztosítva a legmagasabb minőségű étrendkiegészítőt.