Gladiator Plus Gladiator Plus

Az immunrendszer erősítéséért

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Herbaria Blutquick

Herbaria Blutquick

250 ml, 500 ml
Purasana Green Mix por BIO
Purasana Cékla BIO

Leírás

A bélrendszer az immunrendszerünk központja. Ha a bélflóra és a belső környezet egészséges és kiegyensúlyozott, akkor a szervezet képes kibontakoztatni öngyógyító folyamatait, hatékonyan képes fellépni a vírusok, gombák és baktériumok ellen.

GladiatorPLUS megbízhatóan kiegyenlíti a létfontosságú tápanyagigényt a szervezetben, és hozzájárul az ép és egészséges bélrendszer kialakulásáért, ami előfeltétele az erős immunrendszernek és a megfelelő belső egészséges környezetnek.

Ajánlott adagolás:
Az első alkalmazás esetén ajánlatos a GladiatorPLUS –t egy 40 napos kúra keretében szedni. Ezt követően hetente háromszor ajánljuk Önnek a GladiatorPLUS-t. Megnövekedett terhelés, stressz, betegség esetén átválthat a napi használatra is. Kérjük, figyeljen az egyéni igényekre!

A napi ajánlott mennyiség a testsúly mértékétől függően 15-30 ml. 1 vagy 2 kanál terméket kell elosztani a nap folyamán (60 kg-ig 15-20 ml, 90 kg –ig 20-25 ml, 90 kg-tól 30 ml). A GladiatorPLUS termék bevételekor vagy után fogyasszon minimum 200ml vizet. Igény szerint akár narancslével is hígíthatja.

Vegetáriánusok számára is alkalmas.

Márka: Gladiator Plus
Adagolási forma: Folyadék
Termékfajták: Multivitaminok, Specialitások/Kúrák

Összetevők

= Kereskedelmi formában: = 500 ml és 1 liter palack =Összetevők: propolisz, ginzeng,máriatövis, méhviasz, szilícium-dioxid, articsóka, cékla, Q10H2, E-vitamin

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Gladiator Plus