Hawlik Coprinus por kapszula

Gombapor eredeti formában

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Leírás
  • A gomba teljes termőtestéből nyert kivonatának és porának keveréke ez a termék, amely a kivonatból származó biológiailag hasznosuló poliszacharidokat egyesíti a tiszta gombaporral az eredeti formájában.
  • A Hawlik Coprinus termékekhez gombákat termesztenek, finoman szárítják, majd a gombát, azaz az egész termőtestet a legfinomabban őrlik. (Shellbroken eljárás*)
  • A kivonathoz a hagyományos kínai orvoslás által elismert és szabadalmaztatott extrakciós eljárással oldják ki a poliszacharidokat a teljes termőtest kitinvázából és ezáltal a szervezet számára könnyebben elérhetővé válik.
  • A Hawlik Coprinus kivonat + por terméket már évek óta egész Európában alkalmazzák, és nagyra értékelik. A kivonat + por kapszulák ideálisak a vitális egyensúly fenntartásához és helyreállításához!

Otthona Európa

  • Ez a karcsú, fehér kalapos gomba gyakorta fellelhető erdőkben, réteken, sőt még a kertekben is: A Coprinus - ellentétben sok más vitálgombával - Európában honos. A gombászok körében nagyon kedvelt és finom étkezési gomba. Összetevőii alapján a reishi, a shiitake mellett, rendkívül fontos vitálgomba.

A spárga gomba

  • A coprinus más néven sprága gomba vagy gyapjas tintagomba. A spárga gomba nevet fehér, vékony száráról kapta, a tinta gomba név pedig a kalapjából csepegő fekete folyadékra utal, amelyet régen tintaként használtak.
  • Mai felhasználása részben más, mint korábban: egyrészt nagyra értékelt ehető gomba, másrészt vitálgombaként előkelő helyet foglal el az európai, illetve a kínai hagyományos orvoslában is. Vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalma magas és kiegyensúlyozott, emellett jelentősen magas a fehérje koncentrációja, az emberek számára valamennyi létfontosságú (esszenciális) aminosavat tartalmazza.

Ajánlott adagolás:
2 x 2 kapszula naponta, bő folyadékkal bevéve.

* A Shellbroken egy különleges, szuperfinom őrlési eljárás, amely növeli gyógygombatermékek biológiai hatékonyságát. Az őrlés során az egész termőtestet felhasználják.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kiegészítő információ
Tápérték információ 1 kapszula
Energia 1,5 kcal
Zsír 0,01 g
ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 0,27 g
ebből cukor 0 g
Fehérje 0,09 g
0 g

Összetevők 1 kapszula
Coprinus por 420 mg

Összetevők: Coprinus por, hidroxi-propil-metil-cellulóz *

* kapszulahéj

Hawlik - Információk a termékek biztonságáról

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Coprinus por kapszula