Hawlik Hericium kivonat + por kapszula

Sokoldalú aromaanyagokkal!

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Hawlik Bio Hericium kivonat + por kapszula
Leírás

A gomba teljes termőtestéből nyert kivonatának és porának keveréke a kivonatból származó biológiailag hasznosuló poliszacharidokat egyesíti a tiszta gombaporral az eredeti formájában.

A Hericium termékekhez gombákat termesztenek, finoman szárítják, majd a gombát, azaz az egész termőtestet a legfinomabban őrlik. (Shellbroken eljárás*).

*A Shellbroken egy különleges, szuperfinom őrlési eljárás, amely növeli gyógygombatermékek biológiai hatékonyságát. Az őrlés során az egész termőtestet felhasználják.

A kivonathoz a hagyományos kínai orvoslás által elismert és szabadalmaztatott extrakciós eljárással oldják ki a poliszacharidokat a teljes termőtest kitinvázából és ezáltal a szervezet számára könnyebben elérhetővé válik.

A Hawlik Hericium kivonat por már régóta nagyra értékelt, és Európa szerte alkalmazott termék. A kivonat + por kapszulák ideálisak a vitális egyensúly helyreállításához és megőrzéséhez!

Kényeztető íz

A Hericium gomba 32 bizonyított aromaanyagával igazi delikátesznek számít, amely többek között a tenger gyümölcsei, a citrom és a kókusz egzotikus kombinációját rejti magában. A nagyra értékelt vitálgomba látványos megjelenéssel is bír. Különösen a müncheni Műszaki Egyetem, azonbelül Prof. Dr. med. Wilfried H. Schnitzler munkájának köszönhető a Hericium termesztési technológiájának és táplálkozáspszihológaiai tulajdonságainak intenzív vizsgálata.

Az aromás
A tenger gyümölcsei, a citrom és a kókusz egzotikus kombinációja révén igazi kulináris csoda, amely már több száz évvel ezelőtt felkeltette az emberek érdeklődését.
A hagyományos kínai orvoslás kapcsán (TCM) a TCM terapeuták a Hericium különféle fizikai és pszichológiai folyamatokra gyakorolt kiegyenlítő hatását, amely alapján harmonizálja az életritmust, különösen nagyra értékelték. Emellett elsősorban a gyomor-bél traktus erősítésére használják, amely az immunstimuláló tulajdonságokra vezethető vissza.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 x 2 kapszula bő folyadékkal étkezés közben bevéve.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Táplálkozási típusok: Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Hericium kivonat + por kapszula

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés