Life Light ENADA Koenzom1- N.A.D.H 5mg

Több sejtenergia a szív és az agy számára.

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Támogatja a teljesítményt
  • Erősíti az immunrendszert
  • Anti-aging hatású

Hasonló termékek:

Life Light Bittersegen
Life Light Vitamin C retard
Life Light GSH

Life Light GSH

60 Kapszula

Leírás

A nap a good morning! enada® -al kezdődik

  • Támogatja az agy kapacitását
  • Növeli a szervezet fizikai teljesítményét
  • Bizonyíthatóan erősíti az immunrendszert
  • Látványos anti-aging hatású
  • Bizonyított antioxidáns hatású
  • Jó közérzetet biztosít

A megfelelő kulcs lehet a jobb élethez: rögtön ébredés után egy korty vízzel vegyen be egy good morning! enada® tablettát. Majd ezt követően körülbelül 20 percig ne étkezzen és ne igyon semmit (kávét és gyümölcslevet sem). Így képes a szervezetében hatékonyan felszívódni a good morning! enada® tabletta. Jó lehet a stabilizált koenzim-1 ellenáll a gyomorsavnak, de egyéb élelmiszerek és italok csökkenthetik a hatását.

Ajánlott alkalmazás: naponta 1-2db tabletta, lehetőleg a reggeli előtt

Naponta egy tabletta good morning! enada® hatékonyan segítheti a mindennapjait

A modern élet sok lehetőséget kínál számunkra, de sok energiát is igényel: és mindemellett számolnunk kell a következő ártalmakkal: környezetszennyezés, elektroszmog, stressz, munkahelyi feszültség, közlekedési dugók, szmog, stb. Ezek az ártalmak általában érintik mind a gyerekeket, mind pedig a felnőtteket, és csökkentik energiáinkat, illetve teljesítményünket. De amihez a helytelen táplálkozás útján nem jutunk hozzá, azt bizonyos étrend-kiegészítők kiválóan képesek helyettesíteni: ilyen a good morning! enada® termék is, amely megfelelő energiával látja el szervezetünk összes sejtjét. A good morning! enada® termék világszerte szabadalmaztatott formula, amely több mint 1000 létfontosságú anyagcsere-folyamathoz nyújt megfelelő energiaforrást, valamint pozitívan befolyásolja a szervezet szellemi és fizikai teljesítményét.

Támogatja az agy kapacitását
Az agy emészti fel energiánk 30 %-át. Ennek az energiamennyiségnek egy résztét fedezi a good morning! enada® formula. Továbbá segít leküzdeni a fáradtságot, és növeli a koncentrálóképességet, valamint a figyelmet.

Növeli a szervezet fizikai teljesítőképességét
Több erő, nagyobb kitartás – ez az, ami fontos a profi sportolók számára. Ennek elérésében hatékonyan segíthet a good morning! enada® formula, és ami fontos, a termék nem tartalmaz doppingösszetevőket.

Bizonyíthatóan erősíti az immunrendszert Immunrendszerünknek minden nap komoly kihívásokkal kell szembenéznie: baktériumok, vírusok, káros hatású szabad gyökök, stb. A good morning! enada® formula bizonyítottan erősíti az immunrendszerünk hatékonyságát.

Anti-aging hatású formula
A good morning! enada® formula egy tudományosan bizonyított természetes anti aging hatású készítmény. Nemcsak fiatalabb érezni magát, hanem úgy is néz ki.

Bizonyított antioxidáns hatású
Környezeti tényezők, mint például a rossz levegő, UV-fény, ózon, sugárzás, és egyes gyógyszerek is károsíthatják a sejteket és káros hatású szabad gyökök képződhetnek bennük. A good morning! enada® formula felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és segíti a szervezet helyreállító folyamatait.

Hangulatjavító hatású
A good morning! enada® formula kiváló hangulatjavító hatású

good morning! enada® - sok mindent tud!


ENADA Koenzim 1- N.A.D.H 5mg Összetevők

1db tabletta tartalma:

Összetevők Mennyiség
N.A.D.H.. 5 mg

Cukorbetegeknek: 1db tabletta = 0,01 BE

Márka: Life Light

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Life Light ENADA Koenzim 1- N.A.D.H 5mg

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.