Life Light pHsan® plus kombicsomag

Erősíti a sav-bázis egyensúlyt

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Komplex csomag
  • pHsan 60 db kapszula + Gymea Lily
  • Correa 20 ml desztillátum

Hasonló termékek:

Life Light pHvital® - Gyógynövény komplex
Life Light Urbase 12 hetes kúra
Life Light LE8 kombicsomag

Leírás

Gymea Lily (Doryanthes excelsa)
Ennek a jelentős növénynek a botanikai neve a görögöktől származik: "doratos" azt jelenti, lándzsa, az "anthos" pedig azt, hogy virág. Az excelsa pedig a latin "excelsus" szóból származik, és azt jelenti, magas, büszke és különleges.
A nagy, vastag, 1,5 méter magas fényes zöld levél valóban lándzsa alakú, és virágszára 3 - 7 méternyire is nőhet. A széles virágfej akár 70 cm átmérőjű is lehet. Ez a szokatlanul nagyméretű virágfej sűrű, piros, húsos, trombita alakú virágokból áll.

Negatív jelentés:
Extrovertált, domináns, kegyetlen emberek, akik a „hatalmat” automatikusan mindig maguk akarják gyakorolni, és dicsőségre, hírnévre vágynak. Arroganciájukat, hatalmukat ki akarják terjeszteni mások felé. Az így keletkező szorongás, félelem miatt és a beszűkült léttudat miatt saját csapdájukba esnek.

Pozitív jelentés:
Ez a szokatlan növény, amelyet "óriás liliomnak" is neveznek támogatja a lelki energiákat, a „szerénységet”. A Gymea Lily „erőt” sugároz, segít megszabadulni a szorongástól és félelmektől. A pHsan ® termék olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek megteremteni a szervezet sav-bázis egyensúlyát és hatékonyak a stresszkezelésben is. Így hozzásegít a megfelelő önértékelés, tudatosság, elismertség kialakulásához.

A megfelelő rezonancia pont a szervezet limbikus rendszerében található. Ez a hely az agyunkban van, a tudatunkban. A Gymea Lily segít kontroll alatt tartani a szorongást és a félelmet, valamint megmutatja a megbékéléshez vezető utat, és megfelelő energiával lát el. Hozzásegít, hogy felismerjük, mennyi energia rejlik bennünk, és segít megvalósítani szívünk akaratát (Dr. Wesemann). Correa akár 50 cm magas cserje is lehet, bokros megjelenésű növényzet, amelynek gyönyörű rózsaszín, harang alakú virágjai tavasszal virágzanak.

Negatív jelentés:
Saját magukkal elégedetlen, csalódott és bátortalan emberek, akiket saját magukkal szembeni szemrehányásaik, vádjaik, kisebbségi komplexusaik megakadályozzák abban, hogy saját hibáikból tanuljanak és hogy megfelelő stratégia mentén kitaláljanak a „rögös tévútból”.

Pozitív jelentés:
Ez az esszencia előmozdítja a bizalom, az elfogadás megteremtését. Azok, akik felismerik saját pozitív energiájukat, saját határaikat jól ítélik meg, tudnak tanulni a hibákból, és képesek a negatív „énképet” legyőzni, sokat segít a pHsan®.

A pHsan® ásványi anyagok és nyomelemek értékes kombinációja.

Alkalmazási javaslat
Gymea Lily + Correa-párlat: naponta 5 cseppet csepegtessünk a szájüregbe (reggelente).
pHsan: naponta 2 db kapszula fogyasztása javasolt étkezés előtt sok vízzel.

Márka: Life Light
Adagolási forma: Kapszula, Folyadék
Termékfajták: Ásványi anyagok és nyomelemek, Specialitások/Kúrák

Összetevők

Összetevők:
pHsan® bázis képező ásványi komplex: magnézium-citrát, tri-kalcium-citrát, magnézium-oxid, cink-karbonát alap, mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), L-Selenmethionin, mangán-glükonát. A kapszula héja: Hydroxypropylmethylcellulose

Gymea Lily + Correa pHsan® gyógynövény párlat. Aqua, Brandy, Doryanthes excelsa, Correa alba, legalább 16% alk. / Vol.

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Life Light pHsan® plus kombicsomag