Vital50+ Zsírsavak
Telített és telítetlen zsírsavakat különböztetünk meg - jó és rossz zsírokat. Valóban léteznek jó és rossz zsírok?
A telített zsírsavak szilárd zsírok, az állati eredetű élelmiszerekben fordulnak elő - ilyen például a vaj. A szervezet is képes telített zsírsavakat előállítani, így a telített zsírsavak nagy mennyiségű felvétele nem szükséges. Különösen az idősebb embereknek kell odafigyelni ezen zsírsavak fogyasztására, mert növeli az LDL koleszterin értékét és az összkoleszterinszintet.
-
- 100%-ban vad tőkehalból
- Triglicerid molekula formában
- Ízsemleges vagy gyümölcsös ízben kapható
-
- Természetes omega-3 forrás
- Fenntarthatóan Alaskan Pollock halból
- 400/300 mg EPA/DHA kapszulánként
-
- Napi 4 mg-os asztaxantin-tartalom
- 100% antarktiszi krill
- Nincs "halas" íze
-
- Nagy dózisú
- EPA-val és DHA-val
- GMO-mentes
-
- Omega-3 és omega-6
- E-vitamin
- EPA vad szardella halolajból
-
- Természetesen tiszta növényi termék
- garantáltan nem génkezelt szójababból
- Kiváló felszívódás
-
- Magas tisztaságú, molekulárisan desztillált zsírsavak
- 100%-ban vadon fogott szardíniából és szardellából
- Friss citromos íz
-
- 60 kapszula
- Tiszta vad halolaj
- Könnyen lenyelhető
-
- A halolaj tökéletes alternatíváa
- Növényi zsírsavak
-
- CLA bogáncsolajból
- Az esszenciális linolsav formája
- Az egyik többszörösen telítetlen zsírsav
-
- Tiszta, magas dózisú halolaj
- Szardellából készült
- EPA és DHA
-
- 60 kapszula
- Tiszta növényi algaolaj
- Halallergiások számára is
-
- Magas koncentrációjú omega-3 zsírsavak
- D3-vitaminnal dúsítva
- Friss citrom ízzel
-
- Szabadalmaztatott Superba2 ™ krillolaj
- Fenntartható és környezetbarát halászat
- Astaxantinnal dúsított
-
- Magas omega-3 zsírsavtartalom
- E-vitaminnal kiegészítve
- Könnyen lenyelhető lágy kapszulák
-
- Omega-3 optimális bioelérhetőségben
- E-vitaminnal kiegészítve
- Ideálisan adagolva
-
- Kíméletesen préselt
- Többszörösen telítetlen zsírsavakkal
- Kiváló minőségű étrendkiegészítő
-
- Nátrium- és gyantamentes
- Kalcium-Magnézium-Cink kaprilát
- Késleltetett felszabadulás
-
- EPA-val és DHA-val
- E-vitaminnal kiegészítve
- Semleges íz
-
- Omega -3 krill olaj kapszula
- EPA és DHA tartalommal
- Kolinnal és asztaxantinnal
-
- 100%-ban vad tőkehalból
- Fenntartható halászat Norvégiából
- Természetes citrom ízzel
-
- Antarktiszi krill kivonat (Superba™)
- Értékes omega-3 zsírsavakban gazdag
-
- Omega-3 zsírsavakban gazdag
- 2% glikózaminoglikánt tartalmaz
- Új-Zéland partjairól
-
- Szardíniából és szardellából
- 100%-ban vadon fogott halból
- Friss citrom ízzel
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák
A telítetlen zsírsavakon belül megkülönböztetjük az egyszeresen telítetlen és a többszörösen telítetlen zsírsavakat. Az egyszeresen telítetlen zsírsavakat a szervezet is elő tudja állítani. Növényi olajok tartalmaznak egyszeresen telítetlen zsírsavakat , amelyek növelik a HDL-, és csökkentik az LDL-koleszterin értékét.
A többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális zsírsavaknak is nevezik, előállításukra a szervezet nem képes, így a táplálkozás útján kell a szervezetbe juttatni. Ezen zsírsavak csökkentik az LDL -koleszterin értékét és az összkoleszterinszintet, illetve szükségesek a sejtek struktúrájának és a szállítási egységek felépítésében, szabályozzák a zsíranyagcserét, és fontosak a jelanyagok fennállásához. A többszörösen telítetlen zsírsavakat omega-3 és omega-6 zsírsavakra osztjuk fel.