Dr. Ehrenberg - tiszta természet, tiszta egészség

A Dr. Ehrenberg osztrák vállalkozás tiszta növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítők előállítására specializálódott.

Filozófia

A betegségek megelőzéséhez vagy gyógyításához, a természet és az orvostudomány összjátéka szükséges. A üzletvezetőnek és a Dr. Ehrenberg cég névadójának, Dr. med. Michael Ehrenberger, ez a meggyőződése. A betegségek nem csak egyszerűen kialakulnak, ehhez szükség van valamira, ami ezeket kiváltja. Megsemmisítésükkel újra visszanyerhetjük egészségünket.

Táplálkozás fontos építőköveként

A megfelelő táplálkozás a jó egészség egyik fő forrása. Sajnos a mai rohanó világban, csak néhány embernek van arra lehetősége, hogy vitálanyagokban gazdag táplálkozást folytasson. Emiatt állítja elő a Dr. Ehrenberg cég természetes étrend-kiegészítőit, amelyek a belső rendet újra helyreállítják. A termékek jellemzői:

  • magas nyersanyag minőség
  • kizárólagosan a természetesen növekedő nyersanyagok felhasználása
  • a hatóanyag-kombinációk szinergia-hatása
  • kíméletes termelési módok
  • a termékek kézzel készítettek és csomagoltak
  • magas biológiai hasznosulás

Kiváló minőségű nyersanyagok

A Dr. Ehrenberg nyersanyagait a világ minden tájáról szerzi be. Ezek kiváló minőségűek, vadon nőtt gyűjteményből származnak vagy bio minőségűek, maradvány mentesek. Mindemellett ezeknek az összetevőknek jótékony hatásai a természetgyógyászatban évezredek óta ismertek, valamint tanulmányokkal igazoltak.

Ausztriában előállított

Minden termék előállítása Dél-Burgenlandban történik. Itt kíméletes termelést folytatnak, ezzel megőrizve az értékes anyagokat. Szinte az összes kapszulahéj növényi cellulózból előállított, valamint a termékek nem tartalmaznak szintetikus adalékanyagokat.

A Dr. Ehrenberg különböző igényeket kielégítő növényi étrend-kiegészítőket kínál, a stresszoldóktól kezdve, a méregtelenítőkön keresztül az ásványi anyagokig és antioxidánsokig.