waterdrop – Természetes alapanyagokból készült értékes Microdrinks

A teljes ízrobbanás – rázás és keverés nélkül!

A waterdrop Microdrinks termékek természetes növényi és gyümölcskivonatokból készült kis granulátum-kockák – alacsony kalóriatartalmúak, mesterséges adalékanyagok és cukor nélkül. Itt a gyümölcsök és a növények a "lényegére" koncentrálnak. A folyadékot óvatosan szívják fel mindaddig, amíg a finom kivonatokat óvatosan granulátum formába nem lehet préselni. Így a világ legfinomabb összetevői egyetlen kockába vannak csomagolva.

Ez megkönnyíti a folyadákszükséglet kielégítését azok számára, akik nem szeretik a tiszta vizet. Ugyanakkor a víz értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik a felhasznált gyümölcsökből és növényekből. Remek alternatíva a teának, limonádénak vagy gyümölcsleveknek – gyerekeknek, terhes és szoptatós anyáknak vagy cukorbetegeknek is!

waterdrop: 3 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Rengeteg tartalom kis csomagban!

A waterdrops kockák nagyon érzékenyek, mert friss növényi és gyümölcskivonatokat tartalmaznak. A felesleges, mesterséges tartósítószereket kerülik. A frissesség és a tartósság érdekében a kockákat ostyavékony burkolatba csomagolták, amely 97%-ban újrahasznosítható. Így a hagyományos műanyag palackokhoz képest a waterdrops akár 98%-kal csökkenti a CO₂-kibocsátást.