Juventa Care - Vigyázzon szervezetére

A német Juventa Care cég célja, hogy termékeivel a növényi összetevők által optimális tápanyagellátást biztosítsanak az emberi szervezet számára. A hangsúly egyértelműen a minőség és az összetevők átláthatóságán van.

Tegye a kezét a szívére: Fogyaszt Ön naponta 5-7 adag gyümölcsöt vagy zöldséget? Tudott egyátalán róla, hogy minden nap 5-7 adag gyümölcsöt és zöldséget (megfelelel: 500 - 700 g) kellene elfogyasztania? Pedig fontos lenne, és ezenbelül is a változatosság, hogy különböző vitaminokat és ásványi anyagokat biztosíthassunk szervezetünk számára.

Kiváló minőségű étrend-kiegészítők

A Juventa Care kiváló minőségű étrendkiegészítők előállításával foglalkozik. Az előállítás során a legmagasabb követelményeknek megfelelő nyersanyagokat használják fel. Így a termékek csak a legjobb, ellenőrzött összetevőket tartalmazzák. Az egyes termékek összeállítása a legújab tudományos ismeretek szerint történik. Az előállítás során nem csak a "klasszikus" összetevőket, mint a vitaminok és ásványi anyagok, használják fel, hanem biológiai gazdálkodásból származó értékes bioaktív növényi és gyümölcs kivonatokat, valamint gyógynövényeket is. Ezek az összetevők tökéletesen kiegészítik egymást.

Minden Juventa Care terméket Németországban állítanak elő, ami a legmagasabb gyártási szabványt garantálja. Az összetevők minősége felhasználás előtt mindig ellenőrzött, ezáltal például kizárhatóak a különböző külső terhelések. Ezek végül vegán kapszulákba lesznek töltve, amelyek mentesek:

  • élesztő
  • glutén
  • laktóz
  • tartósítószer
  • színezék

A termékfejlesztők folyamatos kapcsolatban vannak tudományosan aktív kutatócsoportokkal, így a termékek mindig a legújabb bioaktív növényi összetevők kutatási eredményei szerint kifejlesztettek.