ZeinPharma Akné elleni kapszula

Mert a szépség belülről fakad...

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Csúcsminőségű cink
  • L-hisztidin
  • támogatja a bőr regenerációs folyamatait
  • Állatkísérlet mentes
    Állatkísérlet mentes

Hasonló termékek:

ZeinPharma Maca Gold kapszula
ZeinPharma Koenzim Q10 100mg
ZeinPharma Hialuronsav kapszula

Leírás

... Annál jobban ragyogunk, minél jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Nem számít, hány évesek vagyunk. Életünk minden szakaszához bizonyos érzelmek társulnak. És a bőrünk számos történetet mesél számunkra. Mivel a bőr a lélek tükre, amelyen érzéseink is megmutatkoznak. Az izgatott szituáció libabőrössé tesz, a szégyenérzéstől elpirulunk, a félelemtől elsápadunk és sorolhatnánk még mi minden hat bőrünk állapotára.

A ragyogó, szép bőr hangsúlyozza és kiemeli az ápolt megjelenést, a jó közérzetet. A szép bőr sokkal nagyobb jelentőségű, mint azt gondolnánk. A bőr éppen olyan egyedi és különleges, mint minden egyes ember.

A bőr szépsége szó szerint belülről falad, hisz számos, alapvető és esszenciális tápanyag szívódik fel rajta keresztül. Ha értéktelen testápolókkal, kozmetikumokkal kezeljük a bőrünket, akkor bõrirritáció és különféle bőrproblémák léphetnek fel. Jobb ezeket elkerülni.

Gyakran okoznak ugyanis komoly bőrproblémákat a rosszminőségű kozmetikai termékek használata.. Ezek a bőr valódi ellenségei. De most beszéljünk az aknéról. Az akné a világon a leggyakoribb bőrprobléma. Az akné milyenségét sok minden befolyásolja, kialakulásában egyik legfontosabb szerepet az életkor játsza. Különösen a fiatalokat érinti az akné. Egyes vizsgálatok szerint a tinédzserek 80 százalékát érinti az akné, különféle bőrrirritációk és mitesszerek.
De felnőttkorban is kialakulhatnak újra és újra aknék és a különféle foltok a bőrön.
Ezért a különböző bőrirritáló anyagok tehetők leginkább felelőssé, amiknek hatására a bőr elkezd égni és kipirulni. Természetesen a pszichológiai okok, a veleszületett adottságok és a nem megfelelő táplálkozás is befolyásolják a bőr egészségi állapotát.


Bizonyítottan különösen hatékony és természetes védekező erőt jelent a cink az akne megelőzésére , valamint hatékonyan támogatja az akne kezelést .
Ez az alapvető nyomelem hozzájárul az immunrendszer megerősítéséhez, elősegíti a sebgyógyulást és létfontosságú szerepet játszik a sejtvédelemben. A hatásos akne kezelés érdekében nem tudunk általános táplálkozás mellett elegendő mennyiségű cinkhez jutni, ezért ajánlatos olyan étrend-kiegészítőket alkalmazni, amelyek képesek fedezni a szervezet cink szükségletét. A szervezet számára kiváló és hatékony cinkfelvételt, illetve felszívódást jelent az aminosav L-hisztidin kombinálásával kifejlesztett termék. Az akné elleni ZeinPharma kapszula csúcsminőségű termék optimális dózisban. Naponta 1db kapszula már képes megőrizni bőre szépségét és egészséges állapotát. A termék természetes összetevőinek ellenére az akné elleni ZeinPharma kapszulát orvosi felügyelet mellett ajánlatos alkalmazni.


Akné elleni kapszula a ZeinPharma-tól - mert a szép és ápolt bőr belülről fakad.

Ajánlásott adagolás: naponta 1db kapszula


Akné elleni kapszula Összetevők

1db kapszula tartalma:

Összetevők 100 gramm 1db kapszula
L-hisztidin HCL 39 g 200 mg
Cink 2,9 g 15 mg (100 %*)
Energiatartalom 790 kJ / 189 kcal 4 kJ / 0.96 kcal
Fehérje 29 g 0.15 g
Szénhidrát < 0,5 g < 0,01 g
Zsír 1.9 g 0,01

javasolt napi mennyiség az EU szerint


Márka: ZeinPharma
Adagolási forma: Kapszula
Termékfajták: Specialitások/Kúrák
Terméktulajdonságok: Állatkísérlet mentes

Vásárlói vélemény magyar nyelven: ZeinPharma Akné elleni kapszula