Hawlik Auricularia kivonat + por kapszula

Acerola C-vitaminnal

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Leírás
  • A gomba teljes termőtestéből nyert kivonatának és porának keveréke ez a termék, amely a kivonatból származó biológiailag hasznosuló poliszacharidokat egyesíti a tiszta gombaporral az eredeti formájában.
  • A Hawlik Auricularia termékekhez gombákat termesztenek, kíméletesen szárítják, majd a gombát, azaz az egész termőtestet a legfinomabban őrlik. (Shellbroken eljárás*).
  • A kivonathoz a hagyományos kínai orvoslás által elismert és szabadalmaztatott extrakciós eljárással oldják ki a poliszacharidokat a teljes termőtest kitinvázából és ezáltal a szervezet számára könnyebben elérhetővé válik.
  • A Hawlik Auricularia kivonat + port már régóta használják és nagyra értékelik. A Hawlik kivonat + por ideális a vitális egyensúly megőrzéséhez és helyreállításához!

Ázsiai alapélelmiszer

  • Az Auricularia, amely a lombos fákon világszerte terem, az ázsiai konyha szerves része. Termesztése körülbelül 1500 évvel kezdődött Kínában, a nagy kereslet miatt.

Gomba bibliai háttérrel

  • A júdásfüle név keresztény története: Júdás, aki elárulta Jézust, felakasztotta magát egy bodzafára, ennek törzsén olyan gombák nőttek, amelyeknek fül-szerű alakjuk volt. Sokkal fontosabb a névnél a megjelenése, az összetevői és a hatása. a legendás gombát évszázadok óta egyaránt használják Ázsiában és Európában is.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 x 2 kapszula, bő folyadékkal bevéve.

*A Shellbroken egy különleges, szuperfinom őrlési eljárás, amely növeli gyógygombatermékek biológiai hatékonyságát. Az őrlés során az egész termőtestet felhasználják.

Márka: Hawlik
Adagolási forma: Kapszula
Allergén - Mentes: Gluténmentes, Tojásmentes, Halmentes, Szójamentes, Laktózmentes
Terméktulajdonságok: Allergén-mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Búzamentes
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kiegészítő információ
Összetevők 4 kapszula
Auricularia kivonat 1000 mg
ebből poliszacharid 300 mg
Auricularia por 600 mg
C-vitamin 80 mg

Összetevők: auricularia kivonat (46,21%), auricularia por (27,73%), hidroxipropil-metilcellulóz (17,55%)*, acerola kivonat (5,55%), aszkorbinsav (2,96%)

*kapszulahéj

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hawlik Auricularia kivonat + por kapszula