STYX Natúrkozmetikumok

Osztrák natúrkozmetikumok tapasztalattal

A STYX Naturkosmetik GmbH egy tradícionális osztrák családi vállalkozás több, mint 50 éves tapasztalattal a natúrozmetikumok gyártásában. A cég székhelye az Alsó-Ausztriai Pielachtalban, Ober-Grafendorfban található. A STYX natúrozmetikai termékek tisztán természetes nyersanyagokból készülnek. A tradícionális tudás az állatkísérletektől mentes, legkorszerűbb technológiával való összekapcsolása a STYX egyik legfontosabb prioritása.

Vásárlás kategóriák szerint

Bestsellerek

  STYX: 152 termék

  Szűrő

  Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

  A STYX minőségi ígéretei:
  A STYX valamennyi natúrkozmetikai terméke szigorú minőségi kritériumok alapján kerül kifejlesztésre és gyártásra. Kizárólag ellenőrzött beszállítók kiváló minőségű, tiszta természetes nyersanyagait alkalmazzák. Az állatkísérletek elhagyása ugyanolyan nyilvánvaló, mint a környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás használata.

  • Természetes eredetű, biológiai gazdálkodásból vagy vadon termő nyersanyagok használata.
  • Főként hidegen préselt növényi olajok, 100% tiszta illóolajok, friss gyógynövény kivonatok, viaszok, zsírok, shea vaj és kakaóvaj kerül feldolgozásrak.
  • A segédanyagokat, például az emulgeálószereket, tartósítószereket és tenzideket természetes nyersanyagokból nyerik.
  • A konzerválás az osztrák élelmiszerkódex előírásai szerint történik.
  • A hagyományos ismeretek tudományos ismeretekkel kombinálva legmagasabb hatékonyságú és minőségi termékeket eredményez.

  ECOCERT MINŐSÍTÉS:
  Az ECOCERT egy nemzetközileg elismert szervezet az élelmiszerek és kozmetikai termékek tanúsítására. A definiált minőségi kritériumok határozzák meg a natúr- és biokozmetikumok szabványát. A STYX Naturcosmetic 2011 óta szorosan együttműködik az ECOCERT szervezettel, a legmagasabb minőségi előírások garantálásáért.