Styx Natúrkozmetikumok

Osztrák natúrkozmetikumok tapasztalattal

A STYX Naturcosmetic GmbH egy tradícionális osztrák családi vállalkozás több, mint 50 éves tapasztalattal a natúrozmetikumok gyártásában. A cég székhelye az Alsó-Ausztriai Pielachtalban, Ober-Grafendorfban található. A STYX natúrozmetikai termékei tiszta természetes nyersanyagokból készülnek, és az "ECOCERT Natúrkozmetikumok" minőségi pecsétjével vannak ellátva. A tradícionális tudás az állatkísérletektől mentes, legkorszerűbb technológiával való összekapcsolása a STYX Naturcosmetic egyik legfontosabb prioritása.

Kategóriák:

Styx: 157 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A STYX minőségi ígéretei:
A STYX valamennyi natúrkozmetikai terméke szigorú minőségi kritériumok alapján kerül kifejlesztésre és gyártásra. Kizárólag ellenőrzött beszállítók kiváló minőségű, tiszta természetes nyersanyagait alkalmazzák. Az állatkísérletek elhagyása ugyanolyan nyilvánvaló, mint a környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás használata.

  • Természetes eredetű, biológiai gazdálkodásból vagy vadon termő nyersanyagok használata.
  • Főként hidegen préselt növényi olajok, 100% tiszta illóolajok, friss gyógynövény kivonatok, viaszok, zsírok, shea vaj és kakaóvaj kerül feldolgozásrak.
  • A segédanyagokat, például az emulgeálószereket, tartósítószereket és tenzideket természetes nyersanyagokból nyerik.
  • A konzerválás az osztrák élelmiszerkódex előírásai szerint történik.
  • A hagyományos ismeretek tudományos ismeretekkel kombinálva legmagasabb hatékonyságú és minőségi termékeket eredményez.

ECOCERT MINŐSÍTÉS:
Az ECOCERT egy nemzetközileg elismert szervezet az élelmiszerek és kozmetikai termékek tanúsítására. A definiált minőségi kritériumok határozzák meg a natúr- és biokozmetikumok szabványát. A STYX Naturcosmetic 2011 óta szorosan együttműködik az ECOCERT szervezettel, a legmagasabb minőségi előírások garantálásáért.