Mikrotápanyagok nők számára

Mikrotápanyagok nők számára

Az élet tele van kalandokkal és kihívásokkal - első menstruáció, terhesség, munkahelyi kihívások. Minden nőnek megvannak a maga személyes tippjei és trükkjei. Azonban ami mindannyiukat összeköti az az egészség. A mikrotápanyagok háztartása, valamint az egészséges és kiegyensúlyozott étrend képezi ennek alapját. A mindennapok tökéletes társai a vas, a B-vitaminok vagy a cink.

Vas az energia anyagcseréjéhez

Különösen a mozgalmas napokon, amikor az egyik találkozóról a másikra siet, jól jön a nyomelem nyújtotta támogatás. Az energia anyagcseréjéhez elengedhetetlen, valamint segít ellensúlyozni a fáradtságot és a kimerültséget. A fiatal nők számára különös fontos odafigyelni a vas egyensúlyára - mivel a menstruáció során havonta akár 40 mg vasat is veszíthetnek. Ezenkívül a nyomelem nagyon fontos társ a különleges élethelyzetekben: terhesség és szoptatás. Támogatást biztosít a női test számára a vérképzésben és a sejtosztódásban. Ezért ajánlott az extra adag vas bevitele a terhesség ideje alatt.

B-vitaminok az erős idegrendszerért

A szakmai és a magánélethez szükséges erős idegrendszert B1-, B2-, B6- és B12-vitaminokkal támogathatja. Ideálisak stressz ellen, valamint egészséges energia-anyagcserét biztosítanak. Ha a gyermektervezésen gondolkozik, akkor a folsav (folát) a tökéletes partner az Ön számára: A B-vitamin fontos a sejtosztódás és a méhlepény fejlődésének szempontjából.

B-vitamin csökkentő fogamzásgátló tabletta: A tabletta fogyasztása esetén extra B-vitamin bevitelre van szükség. Mert a benne található ösztrogén felboríthatja a tápanyag-háztartást.

Cink a ragyogó külsőért

A mozgalmas mindennapok nem csak a belső egyensúlyt boríthatják fel, a stressznek külső jelei is vannak. A bőr, a haj vagy a köröm olyan, mint egy tükör, amely belülről kifelé sugároz. A cink ideális a ragyogó megjelenés megőrzéséhez. Azonban a sokoldalú nyomelem jóval hatékonyabb: támogatja az immunrendszert és részt vesz a sav-bázis anyagcserében is.

Mikrotápanyagok a menopauza idején

A menopauza sok nő életét felforgatja. 45 éves kor körül nemcsak a női test változik, hanem bizonyos mikrotápanyagok iránti szükséglet is. A B1-, B2- és B6-vitamint tartalmazó magnézium támogatja az idegrendszert, és jó közérzetet biztosít ebben a változékony időszakban. A B6-vitamin nemcsak az idegrendszer számára ideális, hanem támogatja a hormonális aktivitás szabályozását is. Az izoflavonok, a komló és a lignán szintén gyakran megtalálhatóak a termékekben, amelyeket kifejezetten a menopauzával küzdő nők igényei szerint fejlesztettek ki.

A Pure Encapsulations® termékei erős nők számára

A Pure Encapsulations® körülbelül 30 éve gyárt kiváló minőségű étrendkiegészítőket. Ideális társ nők számára, akik nem ismernek kompromisszumot, ha az egészségükről van szó:

A Vas Komplex extra adag energiát biztosít.

A Bőr-Haj-Köröm fontos tápanyagokat tartalmaz, amelyek belülről támogatják a szépséget.

A B-Complex az energiához és az erős idegrendszerhez szükséges tápanyagokat biztosítja.

A Cranberry D-Mannose ideális nők számára.

A Terhesség-Formula fontos mikrotápanyagokat biztosít az anya és a gyermek számára.

A Meno Formula támogatja a jó közérzetet a menopauza idején.