Trendek

Smart Aging a Raab Vitalfood tápanyagaival Smart Aging a Raab Vitalfood tápanyagaival

Az öregedési folyamat számos kutatóintézet, mint például a Max Planck Intézet középpontjában áll. A nagy technológiai vállalatok óriási költségvetést fordítanak ezekre a vizsgálatokra. Miért öregszünk? Honnan tudhatjuk egyáltalán, hogy öregszünk?...

Találja meg a sportágát Találja meg a sportágát

A megfelelő sportág megtalálása sokszorosára növelheti az edzés örömét. Ezáltal az edzés is hatékonyabb! Íme egy lista a különféle sportágakról.

A túrázás boldoggá tesz A túrázás boldoggá tesz

A túrázás egy népszerű, állóképességi sport, teljes joggal. Miért is van egy így és mire kell odafigyelnie? Tudjon meg többet.

Polifázisos alvás - Mi is ez?

Az utóbbi időben többször találkozhatunk az interneten a következő kifejezéssel: polifázisos alvás. Ennek célja az alvásigény drámai csökkentése és a nyert idő által a produktivitás növelése. Működhet?

Az E-kerékpárok térhódítása

Az elmúlt években az E-Bike-Boom által megváltozott az emberek mobilitása. Ez nem igazán meglepő, mivel az elektromos kerékpárok számos előnnyel rendelkeznek. Még az egészségre is.

HIIT - A nagy edzésőrület

Manapság senkinek sincs ideje hosszú edzésekre, így a nagy intenzitású intervallumedzés (HIIT) egy igazi álom: hetente néhány perc edzéssel fitt maradhat. Ez tényleg lehetséges?

Biohacks kezdőknek

Miután az előző alkalommal a Biohacking témával általánosságban foglalkoztunk, most nézzünk meg egy pár eljárást, amelyet kezdőként Ön is kipróbálhat.

Biohack yourself

A különböző területek mérése alkalmazások segítségével egy új trend, amely során minden önmaguk optimalizálásra szolgál.

Mezítlábas futás, mint "Trend"

Az utóbbi években ismét egyre népszerűbb: futás cipő nélkül. "Ehhez" speciálisan kifejleszett cipőket is találunk. Azonban a lehetséges kockázatokról folyamatosan hallunk, így a bizonytalanság még mindig nagy.

Fitness trendek 2016

Jósolgatni mindig nehéz, azonban mi minden év elején szívesen megteszük. Tehát lássuk az új vagy még mindig aktuális 2016-os fitness trendeket.