Trendek

Polifázisos alvás - Mi is ez? Polifázisos alvás - Mi is ez?

Az utóbbi időben többször találkozhatunk az interneten a következő kifejezéssel: polifázisos alvás. Ennek célja az alvásigény drámai csökkentése és a nyert idő által a produktivitás növelése. Működhet?

Az E-kerékpárok térhódítása Az E-kerékpárok térhódítása

Az elmúlt években az E-Bike-Boom által megváltozott az emberek mobilitása. Ez nem igazán meglepő, mivel az elektromos kerékpárok számos előnnyel rendelkeznek. Még az egészségre is.

HIIT - A nagy edzésőrület HIIT - A nagy edzésőrület

Manapság senkinek sincs ideje hosszú edzésekre, így a nagy intenzitású intervallumedzés (HIIT) egy igazi álom: hetente néhány perc edzéssel fitt maradhat. Ez tényleg lehetséges?

Biohacks kezdőknek Biohacks kezdőknek

Miután az előző alkalommal a Biohacking témával általánosságban foglalkoztunk, most nézzünk meg egy pár eljárást, amelyet kezdőként Ön is kipróbálhat.

Biohack yourself Biohack yourself

A különböző területek mérése alkalmazások segítségével egy új trend, amely során minden önmaguk optimalizálásra szolgál.

Mezítlábas futás, mint "Trend" Mezítlábas futás, mint "Trend"

Az utóbbi években ismét egyre népszerűbb: futás cipő nélkül. "Ehhez" speciálisan kifejleszett cipőket is találunk. Azonban a lehetséges kockázatokról folyamatosan hallunk, így a bizonytalanság még mindig nagy.

Fitness trendek 2016 Fitness trendek 2016

Jósolgatni mindig nehéz, azonban mi minden év elején szívesen megteszük. Tehát lássuk az új vagy még mindig aktuális 2016-os fitness trendeket.