SOJALL Pro Natura - csíráztatott, fermentált bio-prémium táplálék

SOJALL Pro Natura - csíráztatott, fermentált bio-prémium táplálék

Az osztrák családi vállalkozás, a SOJALL Pro Natura alapelve már közel 30 éve változatlan: „Együtt a természettel”. A cég a termékek széles választékát kínálja, a csíráztatott és fermentált, biominőségű prémium élelmiszerektől kezdve, a természetes sóoldatokból, gyógynövényekből, valamint olajokból előállított bőrápoló és higiéniai termékekig.

Csíráztatott, fermentált élelmiszerek, kiváló minőségű összetevőkből

Az élelmiszerek csíráztatása és fermentálása finomítja a termékeket, mivel sok tápanyag szabadul fel ezeken a folyamatokon keresztül. Ezért a SOJALL termékei ellentétben a legtöbb más táplálékkiegészítővel, nemcsak egyedi, nagy dózisú tápanyagokat, hanem sokféle vitamint, enzimeket, aminosavat, nyomelemeket, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, valamint másodlagos növényi anyagokat tartalmaznak ...

Már a vállalkozás indulásakor a fő hangsúlyt a csíráztatásra, a fermentálásra, valamint a helyi gazdálkodásokból származó gabonafélékkel és szójával készült egyedi keverékekre helyezték, amelyek támogatják a szív, a bőr, a haj, a csontok és a belek egészségét. A vásárlók visszajelzése már akkoriban rendkívül pozitív volt. A kínálat apránként bővült. A termékek összetevőinek kiválasztásakor a cég számára különösen fontos, hogy megőrizzék az alapanyagok természetességét. Kivonatokat vagy izolált, denaturált tápanyagokat nem használnak.

A csíráztatás és a fermentálás előnyei

Manapság már ritkán alkalmazzák a számos előnnyel járó csíráztatási és fermentálási élelmiszer-feldolgozás-technikákat. Ezeknek a segítségével növelhető az élelmiszerek tápanyagtartalma; ellentétben a főzéssel, a fagyasztással vagy a párolással, amikor is ez a tartalom minden esetben csökken.

  • Különös figyelmet fordítanak a lehető legnagyobb tápanyag-sűrűség elérésére. Az optimális időpont, amely minden gabona esetében eltérő, döntő fontosságú, azonban a vállalkozás kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy pontosan eltalálja ezt a pontot.
  • A nagy tápanyag-sűrűség miatt elegendő a SOJALL termékek naponta, kis mennyiségű fogyasztása.
  • Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a termékek nagyon biztonságosak; nagy figyelmet fordítanak a higiéniára, valamint a hosszú eltarthatóságra.
  • A termékek nyers élelmiszer minőségűek.
  • A csíráztatás és a fermentálás, valamint az ebből adódó átalakulási és lebomlási folyamatok miatt a termékek magas biológiai hasznosulással rendelkeznek.
  • A teljes kiőrlésű gabonafélék glikémiás indexe a csíráztatás és a fermentálás következtében akár 90% -kal is csökkenthető.
  • Javul a növényi fehérje biológiai hasznosulása - ami különösen a vegetáriánusok és a sport szerelmesei számára érdekes.

Természetes garancia

A sok, piacon található, csíráztatott termék rendkívül magas mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezt gyakran mesterséges módszerek segítségével érik el. A SOJALL ezen módszerek egyikét sem használja, hanem az évtizedes tapasztalataira támaszkodik, és készíti termékeit teljesen természetes módon.

SOJALL termékek - egyszerű és finom

Az összes SOJALL által készített keverék kellemesen fűszeres ízű, és kis mennyiségben történő fogyasztásuk miatt minden nap könnyen bevehető. A prémium, bio-táplálékokat szándékosan nem töltik kapszulákba, így az értékes hatóanyagok már a szájban található nyálkahártyán keresztül felszívódhatnak. A legegyszerűbb, ha a termékeket joghurtba, turmixba, italokba keverik, vagy a müzlire szórják.

Fedezze fel a SOJALL Pro Natura széles választékát!