Az E-kerékpárok térhódítása

Az elmúlt években az E-Bike-Boom által megváltozott az emberek mobilitása. Ez nem igazán meglepő, mivel az elektromos kerékpárok számos előnnyel rendelkeznek. Még az egészségre is.

Trend: E-kerékpárok

Manapság az E-mobilitás extrém lendületet vett. Az E-kerékpárok értékesítése nagy számban megindult. Ennek számos oka van.
A motoros támogatásnak köszönhetően a kerékpározás extrém dinamikát kap. Az E-Bike egy új függetlenséget biztosít, amely a hagyományos kerékpárral elérhetetlen. És most nézzük meg az E-kerékpár előnyeit részletesen.

Előnyök

 • Olcsó: Az E-kerékpárt egyszer kell megvenni és rendkívül olcsó, valamint karbantartási költségei is elhanyagolhatóak. A töltési költség egyszámjegyű tartományban mozog. Az egyetlen jelentős költséget az akkumulátor jelentheti, ha ezt cserélni kell. A modern akkumlátorokkal azonban akár 40.000 kilométert is mehet. Ehhez jöhetnek még a biztosítási, illetve az üzemanyagköltségek. Azonban, ha ezt mind összeszámolja, még mindig olcsóbban jön ki, mint egy autóval.
 • Helytakarékos: Az E-kerékpár nem igényel sok helyet. Egy autó esetében parkolóra vagy garázsra van szüksége.
 • Környezetbarát: Egy autóban legalább 5 személy számára van hely, mégis általában egyedül utazunk, a maradék helyek pedig üresek. Ennek ellenére az egész járművet mozgosítani kell, ami természetesen károsítja a környezetet. Ezen kívül, tanulmányok bizonyítják, hogy az autósok 60%-a kevesebb, mint 6 kilométert tesz meg. Az E-kerékpár használatával csökkenthető a kipufogógáz- és zajterhelés. 20 kilométer alatti távokhoz az E-kerékpár tökéletesen alkalmas. 
 • Egészséges: Az E-kerékpárok több okból is egészségesek. Ez először furcsa lehet, mivel a kerékpár motorral ellátott. Mégis így van.
  A mopedekkel ellentétben a motortámogatás csak akkor aktiválódik, amikor pedálozunk. Tehát mindig pedálozni kell, ami aktiválja a szív-keringési-rendszert és természetesen edzi az ízükleteket és az izmokat. Ezen felül mindig a megfelelő pulzuszónában tud haladni. Egyenes területen kapcsolja ki a motort, nagy emelkedőkön pedig kapcsolja be a megfelelő támogatási szintre. Ezzel állandó kalóriaégetést érhet el. Még egy érdekesség: tanulmányok kimutatták, hogy az e-kerékpár használók háromszor többet bicikliznek, mint a hagyományos kerékpár tulajdonosok. Tehát mivel ez nem olyan megterhelő, sokkal gyakrabban használják.
 • Szórakoztató: Ha nincs már több túl magas hegy, amit kerékpárral el nem lehetne érni, akkor az örömet okoz. Nincs több extrém megterhelés és izzadás, így csak a kerékpározás tiszta élménye marad. Minden ember szereti a fájdalommentes mozgást.
 • Rugalmas a városban: Különösen a városban előnyös az E-kerékpár. Nincs többé: dugó, parkolóhely keresés vagy a parkolási bírság veszélyének kockázatata. Egy elektromos kerékpárral mindig a legrövidebb úton haladhat. Ezáltal gyorsabb, mint egy autó vagy egy hagyományos kerékpár.
 • Nagy távolságok: A modern elektromos kerékpárok számára a hosszú út sem jelent problémát. Korábban az akkumlátorok gyorsan lemerültek, ma már 100 km vagy még több is megtehető velük.
 • Többet nem kell izzadtan a munkahelyen: Ki szeret egy megerőltető kerékpározás után izzadtan a munkahelyére menni? Az E-Bike segítségével ez a probléma is megoldódott.
 • Coolness-Faktor: Az E-kerékpár a legújabb divat. Ma már számos különböző elegáns modellel találkozhatunk a piacon. A modern elektromos kerékpárok egy igen funkcionális életmód-kiegészítők.

A Geero egy E-kerékpár, stílusos retro-designban, rejtett akkumulátorral és nagy teljesítményű motorral.

Fedezze fel most a Geero kerékpárt (német nyelvű oldal)